Ταμπουρίνο Plantoys

Νέο προϊόν

Αγορά οικολογικού, ξύλινου ταμπουρίνο της Plantoys, στην καλύτερη τιμή από τα μουσικά παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ο μικρός μουσικός διασκεδάζει δημιουργώντας ήχους με τα χέρια του! Κατάλληλο για παιδιά πάνω από 3 ετών. Διαστάσεις: 21.3 x 21.3 x 9.5 cm. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

8613

31,50 €

35,00 €

-10%

Τεμάχια: - +

 
Άλλες πληροφορίες

Η Plantoys είναι η πρώτη "πράσινη" εταιρεία που κατασκευάζει παιχνίδια από ξύλο καουτσουκόδεντρων. Τα καουτσουκόδεντρα μετά από 25 χρόνια ζωής δεν παράγουν καουτσούκ (λατέξ).

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για το Ταμπουρίνο, της Plantoys (οικολογικό, ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι). Δείτε επίσης μία σύντομη παρουσίαση για την φιλοσοφία και τους κανόνες που διέπουν την κατασκευή όλων των οικολογικών, ξύλινων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών της Plantoys.

Ανακαλύψτε στο Greenhousebio.gr μια μοναδική ποικιλία οικολογικών εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Γιατί ένα ξύλινο παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο !!!

 
Προφίλ Plan Toys

Δείτε το προφίλ της Plan Toys (Ξύλινα, Οικολογικά, Εκπαιδευτικά παιχνίδια) όπως το 'βλέπουμε' εμείς στο Greenhousebio.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Plan Toys, για την πολιτική, τη φιλοσοφία αλλά και τις διακρίσεις που έχει και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των οικολογικών, ξύλινων παιχνιδιών.

Παιχνίδια Βρεφικά, Μουσικά, Μάθησης, Δραστηριοτήτων, Ζωάκια, Εξερεύνησης, Αυτοκίνητα, Τρενάκια, Κούκλες, Κουκλόσπιτα, Κουζίνες, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

 
Ανάπτυξη Παιδιού από την Plan Toys

Δείτε το γράφημα ανάπτυξης και διανόησης του παιδιού σας με τα παιχνίδια της Plan Toys

 
Πολιτική της Plan Toys

Δείτε με γραφικό τρόπο την παραγωγική βιώσιμη πολιτική που ακολουθεί η Plan Toys

Βιώσιμος Τρόπος από την Plan Toys

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

14 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu