Bio

Βιολογικό Απολυμαντικό Μπάνιου Χωρίς Χλώριο Bio 1lt, Folia

Νέο προϊόν

Υγρό Βιολογικό απορρυπαντικό για την απολύμανση, τη λεύκανση και τον καθαρισμό του μπάνιου, των ειδών υγιεινής,Για βρύσες και χρώμια, καμπίνες ντους, πλακάκια και ανοξείδωτο ατσάλι. Επίσης, κατάλληλο για την κουζίνα και την απολύμανση του νεροχύτη και του πάγκου.Χρησιμοποιείται σαν υποκατάστατο της χλωρίνης απολυμαίνοντας, λευκαίνοντας και καθαρίζοντας το ίδιο
αποτελεσματικά με ενεργό οξυγόνο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

6244

6,20 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Folia

 
Άλλες πληροφορίες

Τα αιθέρια έλαια Μέντας και Ευκαλύπτου που περιέχει προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες

 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως Οικολογικό Βιολογικό Καθαριστικό.
Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων: • τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπειες για τους υδρόβιους οργανισμούς), • γρήγορη βιοδιασπασιμότητα (αερόβια βιοδιασπασιμότητα), • μακροπρόθεσμη βιοδιασπασιμότητα (αναερόβια βιοδιασπασιμότητα), έχει υπολογιστεί με τη μέθοδο κρίσιμης αραίωσης όγκου (CDVTOX), σύμφωνα με τη διαδικασία υπολογισμού
που αναπτύχθηκε από το οικολογικό σήμα (DC 2003/200 / ΕΚ) και με αυστηρότερα όρια.
Η φόρμουλα του καθαριστικού υπερκαλύπτει τις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA με την απουσία οποιουδήποτε
μορίου που περιέχει οξείδιο του αιθυλενίου (θειικό άλας νατρίου λαουρεθικό και μη ιονικά αιθοξυλιωμένα τασιενεργά).


ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ

Η φόρμουλα εγγυάται επιδόσεις που μπορούν να συγκριθούν με κορυφαία ανάλογα προϊόντα της αγοράς.
Τα τεστ διεξάγονται από εξωτερικό εργαστήριο.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το προϊόν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ICEA όσον αφορά τα οικολογικά βιολογικά απορρυπαντικά, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.icea.info. Η σύνθεσή του, η συσκευασία, η βιοαποικοδομησιμότητα και η σήμανση, υποβάλλονται σε ετήσιους ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Δεοντολογίας και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης (ICEA). Οικολογικά βιολογικά απορρυπαντικά - ICEA Πιστοποιητικό Αρ. IT 011 DP 003
Εκτός αυτού, είναι σύμφωνο με το Διεθνές Πρότυπο "Διακοπή δοκιμών σε ζώα" που ελέγχεται από την ICEA για LAV Ν. 032


ΧΗΜΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΨΗ:

Διαφανές υγρό ΧΡΩΜΑ: Άχρωμο ΟΣΜΗ: Άρωμα μέντας και ευκαλύπτου ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 0,993 ± 0,005 g / ml Διαλυτότητα σε νερό: Πλήρης pH: 2,4 ± 0,2 Ενεργό περιεχόμενο: 9,20% Χημικός χαρακτήρας: Μη-ιονικό, όξινο.

 

Χημική σύνθεση σύμφωνα με τον κανονισμό απορρυπαντικών 648/2004 CE <5%: Ανιονικά Τασιενεργά, Μη-Ιονικά Τασιενεργά, Λευκαντικό βασισμένο στο Οξυγόνο, Φωσφονικά. Άλλα συστατικά: Έλαιο Μέντας Arvensis, Έλαιο Ευκαλύπτου Globulus, Λιμονένιο.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αναραίωτο:
Χρησιμοποιήστε το Folia απευθείας στις επιφάνειες που πρόκειται να καθαριστούν. Αφήστε το να δράσει για λίγο, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο σφουγγάρι και ξεπλύνετε.
Αραιωμένο:
Ρίξτε 40 ml από το Folia σε έναν κάδο νερού (5 λίτρων). Δεν χρειάζεται ξέπλυμα. Μην το χρησιμοποιείτε σε μάρμαρα ή σε άλλες φυσικές πέτρες.

 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
BioΝαι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu