Συμπλήρωμα Μαγνησίου Magnesium Malate 1000mg - 180 Tabs Now Foods

Νέο προϊόν

Αγορά συμπληρώματος μαγνησίου Magnesium Malate της Now Foods σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα υγείας του Greenhousebio.gr. Για την αντιμετώπιση μυικών πόνων & τον καθαρισμό του οργανισμού από το αλουμίνιο. Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο κρίσιμης σημασίας για την παραγωγή ενέργειας και το μεταβολισμό, τη σύσπαση των μυών, την μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων και την εναπόθεση ασβεστίου στα οστά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

7165

26,75 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NOW

 
Άλλες πληροφορίες
Το μαλικό μαγνήσιο είναι το άλας του μαγνησίου με το μαλικό οξύ και προσφέρει στο σώμα μαζί τα οφέλη μαλικού οξέος συνδυασμένα με τα οφέλη του μαγνησίου.
Το μαλικό οξύ συμβάλει στη διαδικασία της μετατροπής των τροφίμων σε ATP (κύτταρα-πηγή ενέργειας του οργανισμού). Έχει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια και συνιστάται μαζί με μαγνήσιο για την ινομυαλγία καθώς και για το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Επίσης το μαλικό μαγνήσιο, βοηθά σε επώδυνες μυικές φλεγμονές, μυικούς πόνους  και δυσκαμψία.
Έρευνες έχουν δείξει ότι στα άτομα που έχουν ανεπάρκεια σε μαγνήσιο, το σωματιδιακό αλουμίνιο αποθηκεύεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα αντικαθιστώντας το μαγνήσιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αδρανοποίηση της τουμπουλίνης ένα ένζυμο κρίσιμο για την νευρική λειτουργία. Το μαλικό μαγνήσιο αφαιρεί αποτελεσματικά το αλουμίνιο από το σώμα με την χηλίωση μέσω του μαλικού οξέως.
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΝαι
Sugar FreeΝαι
OriginForeign
Salt FreeΝαι
DemeterΌχι
VeganΝαι
BioΌχι
Lactose FreeΝαι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu