• Νέο
search

Full Health Nattokinase 100 mg 120 Vcaps

16306
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με το ένζυμο Ναττοκινάση 2000 FU Η Νατοκκινάση είναι ένα ισχυρό ινωδολυτικό ένζυμο που προκύπτει από τη ζύμωση των φασολιών της σόγιας. Το εν λόγω ένζυμο έχει μελετηθεί εκτενώς στην Ιαπωνία, την Κορέα και την Κίνα, ενώ τα τελευταία χρόνια τα ευεργετικά οφέλη του ενζύμου στο καρδιαγγειακό σύστημα έχουν αναγνωριστεί και από τον Δυτικό πολιτισμό.

36,70 €
με ΦΠΑ

H Ναττοκινάση ως ινωδολυτικό ένζυμο συμμετέχει στην αποικοδόμηση των θρόμβων, αποκαθιστώντας έτσι τη φυσιολογική αρχιτεκτονική των αιμοφόρων αγγείων, υποστηρίζοντας την καρδιαγγειακή υγεία.

Επιπλέον, το ένζυμο Ναττοκινάση συμπληρωματικά φαίνεται να υποστηρίζει τα φυσιολογικά επίπεδα της αρτηριακής πίεσης.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ναττοκινάση (από τη ζύμωση των φασολιών της σόγιας).

ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ∆ιογκωτικός παράγοντας (Κυτταρίνη), δροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος φυτοκάψουλας).

ΧΩΡΙΣ: Τεχνητά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά.  

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα με άδειο στομάχι. 

ΑΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ
1 φυτοκάψουλα ΣΗΠ*
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ναττοκινάση 39% 100 mg **
(Μονάδες μέτρησης ενζύμου) 2000 FU **
ΣΗΠ
ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie