Αποροφητικά Πανιά Ανακυκλώσιμα 2 τεμάχια, Ecoforce

Νέο προϊόν

Εξαιρετικά απορροφητικά , μαλακά και ανθεκτικά πανιά . Χρησιμοποιήστε τα υγρά ή στεγνά για πλύσιμο, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, γυάλισμα και ξεσκόνισμα. Πλένoνται στο πλυντήριο στους 40ºC .  

Περισσότερες λεπτομέρειες

4127

2,00 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Ecoforce

 
Άλλες πληροφορίες

 Η EcoForce κατασκευάζει και προμηθεύει οικολογικά χρήσιμα προϊόντα κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά . Τα προϊόντα αυτά αποτελούν μια εναλλακτική λύση  "πράσινη " , " πιο βιώσιμη " και " πιο φιλική προς το περιβάλλον " από εκείνα που διατίθενται σήμερα φτιαγμένα από παρθένο υλικό.

 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu