Αφυγραντήρας Δωματίου, Ecozone

Νέο προϊόν

Μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για να προστατέψετε το σπίτι σας από τη φθορά που προκαλείται από την υγρασία. Αντίθετα με τους συμβατικούς αφυγραντήρες, ο αφυγραντήρας δωματίου Ecozone αντιμετωπίζει τη μούχλα και τη μυρωδιά υγρασίας  χωρίς τη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Διατηρεί τη βέλτιστη υγρασία δωματίου μεταξύ 45% έως 55%. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

5921

8,90 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Ecozone

 
Άλλες πληροφορίες

Η  καινοτόμος συσκευή είναι εύκολη στη χρήση με βολικό στόμιο εκροής και εύκολη αντικατάσταση του ανταλλακτικού. Ο αφυγραντήρας δωματίου Ecozone επαναχρησιμοποιείται δίνοντας το σπίτι σας την προστασία που χρειάζεται σε πολύ χαμηλό κόστος.

 

 

Εμείς στο Greenhouse επιλέξαμε την  Ecozone διότι στοχεύει στην μείωση των χημικών ουσιών από τη ζωή και το σπίτι μας. Το σπίτι πρέπει να είναι ασφαλές και καθαρό για να ζουν εκεί οι άνθρωποι και όχι τα μικρόβια . Όμως δεν χρειάζεται να γεμίσουμε τον πλανήτη με τοξίνες για να καταπολεμήσουμε  την βρωμιά  . Για την Ecozone το να σκέφτεται κανείς οικολογικά δεν πρέπει να είναι προνόμοιο για λίγους. Ο σεβασμός στο περιβάλλον μπορεί να είναι ένας τρόπος ζωής για κάθε μέρα. Δίνοντάς φιλικές προς τον πλανήτη λύσεις στα προβλήματα του νοικοκυριού ,δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε επιλογές που είναι καλύτερες  για μας και για όλο τον κόσμο .

 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu