• -10%
Ηλεκτρική Συσκευή Αρωματισμού Χώρου Aromastream, Primavera
search
  • Ηλεκτρική Συσκευή Αρωματισμού Χώρου Aromastream, Primavera

Ηλεκτρική Συσκευή Αρωματισμού Χώρου Aromastream, Primavera

12719
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά ηλεκτρικής συσκευής αρωματισμού χώρου, Primavera, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Το Aroma Stream διασκορπίζει αγνά, καθαρά & αποτελεσματικά αιθέρια έλαια στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Προστατεύει την ακεραιότητα των συστατικών των αιθέριων ελαίων & αποτρέπει την υπερθέρμανση ή το κάψιμο του ελαίου.

45,53 €
50,59 €
με ΦΠΑ

Σας προσφέρει ένα καθαρό, ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να αρωματίσετε το χώρο σας με όλα τα οφέλη της αρωματοθεραπείας. Απλά φιλτράρει τον αέρα και διαχέει τα αιθέρια έλαια.Το άρωμα παραμένει αυτούσιο και οι ιδιότητές του δεν αλλοιώνονται όπως όταν το αιθέριο έλαιο καίγεται. Καθώς το Aroma Stream δεν χρησιμοποιεί φλόγα μπορείτε να το αφήνετε ανοικτό κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν κοιμάστε ή όταν λείπετε από το σπίτι. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί στο δωμάτιο των παιδιών για την θεραπεία του τυπικού βήχα ή για την απολύμανση της ατμόσφαιρας.

Κατηγορίες
Αιθέρια Έλαια
Αιθέρια Έλαια Χώρου
Αρωματοθεραπεία
Για το σπίτι
Οικιακός εξοπλισμός
Ομορφιά
Παντοπωλείο
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2321056660, 59509333, ΒΙΠΕ ΣΕΡΡΩΝ