Βιολογικές Ελιές Θρούμπες Bio Θάσου 200γρ., Ελληνικές, Think Green

Νέο προϊόν

Ελιά Θρούμπα βιολογικής καλλιέργειας  απο το νησί της Θάσου , συσκευασμένη σε προστατευτική ατμόσφαιρα αζώτου και χωρίς να περιέχει αλάτι ή ξύδι .

Περισσότερες λεπτομέρειες

1950

4,10 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: THINK GREEN

 
Άλλες πληροφορίες

Η Θρούμπα είναι μία ιδιαίτερη ποικιλία μαύρης ελιάς, στην οποία χρησιμοποιείται ένας ιδιόμορφος και μοναδικός τρόπος στεγνώματος. Ως εκ τούτου προσφέρει μία ιδιαίτερη γεύση, η οποία αποτελεί το ζητούμενο από τους ειδικούς γευσιγνώστες.

Ιδιαίτερα γνωρίσματα της βιολογικής θρούμπας th!nkgreen :

1. Ωριμάζουν πάνω στο δένδρο και μαζεύονται με το χέρι
2. Έχουν τη μοναδική γεύση της Θασίτικης ποικιλίας
3. Διατηρούνται σε περιβάλλον χαμηλής αλατότητας
4. Συσκευάζονται σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα αζώτου
5. Παντρεύονται με αρωματικά φυτά από συνταγή του Αγίου Όρους

Η Θρούμπα είναι μία ιδιαίτερη ποικιλία μαύρης ελιάς, στην οποία χρησιμοποιείται ένας ιδιόμορφος και μοναδικός τρόπος στεγνώματος. Ως εκ τούτου προσφέρει μία ιδιαίτερη γεύση, η οποία αποτελεί το ζητούμενο από τους ειδικούς γευσιγνώστες. Οι  μαύρες ελιές είναι πλουσιότερες σε συνολικές τοκοφερόλες σε σχέση με τις πράσινες και είναι οι μόνες που εμπεριέχουν β-τοκοφερόλες και α-τοκοτριενόλες.
Η ποσότητα άλατος που χρησιμοποιούμε αγγίζει το ιδανικό ποσοστό που επιτρέπει την συντήρηση της ελιάς χωρίς αυτή να την καταστήσει ιδιαίτερα αλμυρή. Η μέθοδος τροποποιημένης ατμόσφαιρας αζώτου που εφαρμόζεται κατά την συσκευασία εξασφαλίζει το ότι η ελιά δεν θα συμπιεστεί και θα κατακρατήσει τα υγρά της μαζί με τις ωφέλιμες ουσίες. Θυμάρι, κολίανδρος, γλυκάνισος, μάραθος και λεμόνι παντρεύονται με βάση συνταγή από το γειτονικό Άγιο Όρος και προσδίδουν μια πρωτότυπη λεπτή γευστική εμπειρία στις ελιές μας.

 

 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΝαι
Sugar FreeΝαι
OriginGreek
Salt FreeΝαι
VeganΝαι
BioΝαι
Lactose FreeΝαι

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu