Animal Parade Warm Milk 30 ταμπλέτες, Nature's Plus

Νέο προϊόν

To Warm Milk, με το ενεργό συστατικό του ζεστού γάλακτος Lactium® (πρωτεΐνη), είναι το ποτελεσματικοτέρο και ασφαλέστερο συμπλήρωμα διατροφής/βοηθητικό ύπνου που παρασκευάσθηκε ποτέ, και είναι βέβαιο ότι θα δώσει λύσεις σε πολλές περιπτώσεις ανεπάρκειας παιδικού ύπνου. Προσφέρεται σε διασκεδαστικές μασώμενες ταμπλέτες- ζωάκια με θαυμάσια γεύση.
 

 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

5682

30,74 €

44,55 €

-31%

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NATURE'S PLUS

 
Άλλες πληροφορίες

 

  Δεν περιέχει λακτόζη, γλουτένη και ζάχαρη, και είναι ελεγμένο για μεταλλαγμένους οργανισμούς και σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια βοοειδών (GMO & BSE free). Οι δύο μασώμενες ταμπλέτες-ζωάκια περιέχουν 8 mg μαγνήσιο και 167 mg Lactium®.

  Εδώ και πολλά χρόνια αναρίθμητοι γονείς εξέφραζαν την επιθυμία για ένα φυσικό και ασφαλές συμπλήρωμα διατροφής, που θα βοηθούσε τον ύπνο των παιδιών τους.
  Σήμερα γνωρίζουμε πόσο ουσιαστικό περιεχόμενο έχει μια τέτοια επιθυμία, αφού ολοένα και περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι ο ανεπαρκής ύπνος των παιδιών επηρεάζει δομές και λειτουργίες, όπως ο εγκέφαλος, το κεντρικό νευρικό σύστημα, ο μεταβολισμός και ο έλεγχος βάρους, η ψυχική διάθεση, η σωματική και ψυχολογική ανάπτυξη, η κοινωνικοποίηση.
  Υπάρχουν όμως και πιο “πεζές“, όχι όμως λιγότερο σημαντικές συνέπειες. Για παράδειγμα, πρόσφατη μελέτη με παιδιά στην έναρξη βαδίσματος, έδειξε ότι τα παιδιά που κοιμόνταν λιγότερο από το κανονικό είχανε διπλάσιες πιθανότητες τραυματισμών, σε σχέση με τα παιδιά κανονικού ύπνου (Public Health Nursing (USA), March/April 2008).
Θα πρέπει να ειπωθεί εδώ, ότι ο κύριος λόγος που τα παιδιά κοιμούνται λίγο είναι η άγνοια των γονέων, ως προς πόσο ύπνο πραγματικά χρειάζονται, καθώς και ως προς τον χρόνο που πραγματικά δαπανούν σε δραστηριότητες που κλέβουν χρόνο από τον ύπνο τους, όπως η τηλεόραση, το internet, τα βιντεοπαιχνίδια κλπ.
Αν και από την αρχαιότητα ήταν γνωστό ότι το ζεστό γάλα βοηθούσε τον ύπνο, όμως μόλις πριν λίγες δεκαετίες δόθηκε κάποια επιστημονική εξήγηση για το φαινόμενο. Πράγματι, το γάλα είναι πλούσιο σε τρυπτοφάνη, πρόδρομο ουσία της σεροτονίνης, νευροδιαβιβαστή με ρόλο στη διαδικασία του ύπνου. Εν τούτοις, πολλαπλές ενδείξεις υποδείκνυαν ότι η τρυπτοφάνη δεν ήταν ο μόνος, ούτε καν ο σημαντικότερος, παράγοντας που έδινε στο γάλα τις “υπνωτικές“ του ιδιότητες. Αυτό φαινόταν και από το απλό γεγονός, ότι ακόμη και μισό ποτήρι γάλα (ανεπαρκής ποσότητα τρυπτοφάνης) ευνοούσε τον ύπνο.
  Πράγματι, μετά από δεκαετή έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι, με ελαφρά θέρμανση, αποσπώταν από τις πρωτεΐνες του γάλακτος ένα δεκαπεπτίδιο (Lactium®) το οποίο, εν συνεχεία, έπαιζε ενεργό βιολογικό ρόλο στη διαδικασία του ύπνου.
Το λεπτό σημείο είναι ότι, υπερθερμαίνοντας το γάλα, το Lactium® καταστρέφεται, ενώ υποθερμαίνοντάς το ελευθερώνεται σε ανεπαρκείς ποσόστητες. Το Warm Milk, προσφέροντας 167 mg Lactium® (οι 2 ταμπλ.) προωθεί κατά τον καλύτερο τρόπο τον ύπνο των παιδιών.
Οι ιδιότητες του Lactium® φαίνεται ότι δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με μία μελέτη που αναφέρει το European Journal Of Clinical Nutrition (Απρίλιος 2007) η λήψη Lactium® για τριάντα μέρες από γυναίκες με πολύ υψηλό στρες, όχι μόνο μείωσε σημαντικά το στρες, αλλά βελτίωσε και λειτουργίες, όπως η πεπτική, η καρδιαγγειακή, η πνευματική, η συναισθηματική.


  Συνήθης Χρήση:Δύο μασώμενες ταμπλέτες πριν τον ύπνο. Σχεδιασμένο για παιδιά που είναι σε θέση να μασάνε με ασφάλεια.

 

 

 ΔΕΚΑΠΕΠΤΙΔΙΑ ΚΑΖΕΪΝΗΣ

 


  Τα δεκαπεπτιδια καζεΐνης είναι ολιγοπεπτίδια των 10 αμινοξέων που προέρχονται από τη διάσπαση των μεγαλύτερων πρωτεϊνών του γάλακτος. Η διάσπαση αυτή πραγματοποιείται είτε φυσικά μέσα στο έντερο από το πεπτικό ένζυμο τρυψίνη, είτε τεχνητά μετά από ήπια θέρμανση του γάλακτος.

  Τα δεκαπεπτίδια καζεΐνης έχουν κατευναστικές ιδιότητες και συμβάλλουν στη διατήρηση ενός καλού ύπνου καθ` όλη τη διάρκεια της νύχτας.

  ΜΑΓΝΗΣΙΟ


  Το μαγνήσιο (όπως και ο φωσφόρος και το ασβέστιο) είναι απαραίτητο για την υγεία των οστών και των δοντιών, ενώ, μαζί με το ασβέστιο, ρυθμίζουν τη δραστηριότητα των μυών: το μαγνήσιο είναι μυοχαλαρωτικό, ενώ το ασβέστιο μυοδιεγερτικό.

  Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό και τη σύνθεση των πρωτεϊνών, για την ενεργοποίηση μεγάλου αριθμού ενζύμων και για τη διέλευση του νατρίου και καλίου μέσω των κυτταρικών μεμβρανών.

  Ικανοποιητικά επίπεδα μαγνησίου στο αίμα προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα και προφυλάσσουν από καρδιακές αρρυθμίες και, πιθανώς, από εγκεφαλικά επεισόδια.

  Λαμβανόμενο ως συμπλήρωμα, το μαγνήσιο είναι δυνατόν να βοηθήσει σε περιπτώσεις αϋπνίας, στο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, σε κράμπες, καθώς και σε καρδιαγγειακά προβλήματα, όπως η υπέρταση ή η στηθάγχη, εξ αιτίας σπασμών της στεφανιαίας αρτηρίας.
 Σύμφωνα με επιφανείς αμερικανούς καρδιολόγους το μαγνήσιο επίσης:

- βοηθάει την καρδιά να ωθεί στις αρτηρίες μεγαλύτερο όγκο αίματος, χωρίς την ανάγκη επιπλέον οξυγόνου.

- χαλαρώνει τα συνεσταλμένα αγγεία, επιτρέποντας στο αίμα να ρέει πιο ελεύθερα.

- αποτρέπει τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων, μειώνοντας, έτσι, τις πιθανότητες σχηματισμού θρόμβων και απόφραξης αρτηριών.

- μειώνει την κακή (LDL) και αυξάνει την καλή (HDL) χοληστερίνη.

 

 

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu