Animal Parade Gold Κεράσι 60 ταμπλέτες, Nature's Plus

Νέο προϊόν

Η κλασική πολυβιταμινούχος φόρμουλα Animal Parade ενισχυμένη με βιταμίνες D3 και Κ2, περισσότερα ιχνοστοιχεία, πάνω από 20 βιολογικές, υγιεινές τροφές, πλήρη σειρά προβιοτικών, λουτεΐνη, φυσικά ένζυμα και βιοφλαβονοειδή με συνεργική δράση για ασυναγώνιστη απορρόφηση. Φυσικό γλυκαντικό: ξυλιτόλη, για προστασία από την τερηδόνα.
 

 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

5690

27,79 €
με Φ.Π.Α

39,70 €

-30%

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NATURE'S PLUS

 
Άλλες πληροφορίες

 Μασώμενες ταμπλέτες σε διασκεδαστικά σχήματα ζώων και απίθανη γεύση κεράσι . Υποαλλεργικό.

 
  Συνήθης Χρήση: Δύο μασώμενες ταμπλέτες μία φορά την ημέρα.

ACEROLA


O καρπός της ασερόλας (Μalphighia glabra) είναι από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές βιταμίνης C. Oι ιθαγενείς της Ν. Αμερικής χρησιμοποιούσαν παραδοσιακά την ασερόλα για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων.

O καρπός αγριοτριαντάφυλλου (rose hips) είναι μια άλλη πλούσια πηγή βιταμίνης C.

Περιέχει επίσης καροτενοειδή (βήτα καροτίνη, λυκοπένιο, ζεαξανθίνη, λουτεΐνη κ.ά.), βιοφλαβονοειδή, πολυφαινόλες, πηκτίνες.

Χρησιμοποιείται κυρίως ο κάρπος των ειδών Rosa mosqueta, R. canina, R. rugoza.

 

 

ΒΙΟΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ

Tα βιοφλαβονοειδή είναι φυτικές, υδατοδιαλυτές ουσίες με ευρεία διάδοση στη φύση, κυρίως σαν χρωστικές των ανθέων, καρπών, λαχανικών και φλοιών δένδρων. Ονομάζονται και «φλαβονοειδή», αν και ο όρος «βιοφλαβονοειδή» είναι πιο ειδικός, δηλώνοντας, συνήθως, ότι πρόκειται για φλαβονοειδή με σημαντική βιολογική δράση πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πολλά βότανα οφείλουν τις αντιοξειδωτικές και άλλες φαρμακολογικές τους ιδιότητες κυρίως στα βιοφλαβονοειδή που περιέχουν.

Tα βιοφλαβονοειδή προστατεύουν τη δομή των τριχοειδών αγγείων και μειώνουν τη διαπερατότητά τους, εξ ου και η ονομασία βιταμίνη P (Permeability). Είναι πολύ αποτελεσματικά κατά των κηλίδων αίματος (πετέχιες) που εμφανίζονται κάτω από το δέρμα, χωρίς να υπάρχει τραυματισμός, και οφείλονται σε διαρροή αίματος από τα τριχοειδή αγγεία. Άλλες περιπτώσεις που τα βιοφλαβονοειδή μπορεί να είναι αποτελεσματικά είναι σε αιμορραγίες της μύτης και των ούλων, σε πόνους της πλάτης και των ποδιών, στη διαλείπουσα χωλότητα (= χωλότητα που εμφανίζεται κατά διαστήματα).

Λόγω των αντιφλεγμονικών ιδιοτήτων τους χρησιμοποιούνται από αθλητές (αλλά και από εκτροφείς αγωνιστικών αλόγων) επειδή καταπραΰνουν τους πόνους και τις κράμπες και επιταχύνουν το χρόνο ανάρρωσης μετά από μυϊκούς τραυματισμούς.

Έρευνες στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας, HΠA, επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, αφού 48 ποδοσφαιριστές που έπαιρναν βιοφλαβονοειδή μαζί με βιταμίνη C παρουσίασαν 50% λιγότερα μυϊκά τραβήγματα και διαστρέμματα, ενώ μειώθηκε επίσης στο μισό ο χρόνος ανάρρωσης από μώλωπες και διαστρέμματα.

Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν και αντιμικροβιακές ιδιότητες στα βιοφλαβονοειδή, αποδίδοντας σε αυτά, τις αντιμικροβιακές – αντισηπτικές ιδιότητες της πρόπολης, μιας ουσίας που παράγουν οι μέλισσες για να προστατεύσουν την κυψέλη τους.

Άλλοι ερευνητές, όπως οι Szent-Gyorgyi και J. Masquelier απέδειξαν ότι πολλές από τις ιδιότητες της βιταμίνης C ενισχύονται σημαντικά από την παρουσία των βιοφλαβονοειδών. Για το λόγο αυτό είναι καλύτερα η λήψη των βιοφλαβονοειδών να γίνεται μαζί με βιταμίνη C ή με φρούτα ή φυσικούς χυμούς, πλούσιους σε βιταμίνη C.

Άλλες ιδιότητες που αποδίδονται στα βιοφλαβονοειδή: μειώνουν τη χοληστερίνη, διαστέλλουν τα αγγεία και βελτιώνουν την κυκλοφορία, διεγείρουν την έκκριση χολής, χαλαρώνουν τους μυς της κοιλιάς και του ορθού εντέρου, καταπολεμούν την ατονία, την υπερβολική κόπωση, την ταξιδιωτική ναυτία και τα συμπτώματα του συνδρόμου Meniere (ίλιγγοι, βόμβοι αυτιών, ναυτία, απώλεια ισορροπίας, διαλείπουσα απώλεια ακοής).

Kατά τον ιατρό D. Edelberg, διευθυντή του American Holistic Center, η λήψη δύο φορές την ημέρα βιταμίνης C 200 mg, βιοφλαβονοειδών 1000 mg, βιταμίνης E 400 IU βοηθάει στον έλεγχο του έρπητα ζωστήρα.

 

 

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D


Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη απαραίτητη για την υγεία των οστών και των δοντιών. Προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από το έντερο και την εναπόθεσή τους στα οστά (επιμετάλλωση). Συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος και βοηθά στην πρόληψη διαφόρων χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων.

Είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη νηπιακή και παιδική ηλικία, καθώς συμβάλλει στη σωστή και υγιή σκελετική ανάπτυξη. Οι βασικές μορφές βιταμίνης D είναι η D2 (εργοκαλσιφερόλη) και η D3 (χοληκαλσιφερόλη), που περιέχονται σε λίγες τροφές μόνο (λιπαρά ψάρια, γάλα, αυγά, συκώτι κ.ά.).

Το μεγαλύτερο ποσοστό βιταμίνης D που απαιτείται καθημερινά σχηματίζεται στο δέρμα. Κατά την έκθεσή μας στον ήλιο, η 7-διυδροχοληστερόλη μετατρέπεται, υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας, σε βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη).

Στη συνέχεια, η D3 υφίσταται δύο διαδοχικές υδροξυλιώσεις, μία αρχικά στο ήπαρ, όπου μετατρέπεται σε καλσιδιόλη (25(OH)D3), και έπειτα στους νεφρούς, όπου μετατρέπεται σε καλσιτριόλη (1,25(OH)D3), τη δραστική μορφή της βιταμίνης D.

Η καλσιτριόλη λειτουργεί στον οργανισμό ως στεροειδής ορμόνη και δρα σε διάφορους ιστούς, όπως το έντερο, τους νεφρούς, τα οστά, την καρδιά, τους μύες, τον εγκέφαλο, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, ρυθμίζοντας την έκκριση άλλων ουσιών, ενώ ελέγχει, άμεσα ή έμμεσα, περισσότερα από 200 γονίδια, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που είναι υπεύθυνα για τη ρύθμιση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού, της κυτταρικής διαφοροποίησης, της απόπτωσης και της αγγειογένεσης.

 

 

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ


Η σπιρουλίνα είναι ένα γαλαζοπράσινο μικροφύκος (φυτοπλαγκτόν) με εκπληκτική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά: 65-71% υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με τα 8 απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες (ιδίως βήτα καροτίνη, Β-12), μέταλλα και ιχνοστοιχεία (ιδίως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο), λιπαρά οξέα (ιδίως λινολεϊκό, αραχιδονικό και GLA), χλωροφύλλη, καθώς και την χρωστική αντιοξειδωτική ουσία φυκοκυανίνη που σε πειράματα με καρκινοπαθή ποντίκια (καρκίνος ήπατος) παρέτεινε το χρόνο ζωής τους.

Πειράματα σε ζώα έχουν δείξει ότι μειώνει τη χοληστερίνη, είναι αντιαλλεργική και αποτοξινωτική, ενώ έχει ανοσοενισχυτικές, ηπατοπροστατευτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Είναι επίσης, αντικαρκινική, ιδίως ως προς τον καρκίνο του στόματος, αφού, σύμφωνα με μια μελέτη με ασθενείς που μασούσαν καπνό, η λήψη 1000mg σπιρουλίνας ημερησίως οδήγησε σε πλήρη υποχώρηση των καρκινικών στοματικών πληγών στο 44% των ασθενών.

Η σπιρουλίνα συνιστάται ιδιαίτερα στους φυτοφάγους (λόγω της Β-12) και σε όσους κάνουν νηστεία ή δίαιτα, γιατί μειώνει την πείνα, ενώ βοηθάει στην αποβολή των τοξινών. Μπορεί να βοηθήσει τους υπογλυκαιμικούς, όταν λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων. Εξαιρετική στην αναιμία από σίδηρο, ιδίως στους φυτοφάγους.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Κ


Ο όρος "βιταμίνη Κ" αναφέρεται σε μία ομάδα λιποδιαλυτών ουσιών με παρόμοια χημική δομή, που ανήκουν στην κατηγορία των ναφθοκινονών και διακρίνονται στη φυλλοκινόνη (βιταμίνη Κ1) και τις μενακινόνες (βιταμίνες Κ2).

Η βιταμίνη Κ1 παράγεται από τα ανώτερα φυτά και τα φύκη, ενώ οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της βρίσκονται στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά (σπανάκι, μαρούλι κ.ά.).

Οι μενακινόνες παράγονται από ένα ευρύ φάσμα βακτηρίων, περιλαμβανομένων των ωφέλιμων βακτηρίων της εντερικής χλωρίδας του ανθρώπου. Τα περισσότερο μελετημένα μέλη αυτής της ομάδας αποτελούν η μενακινόνη-4 (ΜΚ-4) και η μενακινόνη-7 (ΜΚ-7).

Πρόσφατες μελέτες έδειξαν, επίσης, ότι η MK-4 παράγεται και σε διάφορους ανθρώπινους ιστούς, από τη μετατροπή της φυλλοκινόνης που προσλαμβάνεται μέσω της διατροφής. Παρόλο που όλες οι βιταμίνες Κ έχουν παρόμοια δράση, παρουσιάζουν μεταξύ τους διαφορές ως προς την απορρόφησή τους από το έντερο, τη μεταφορά και τη διανομή τους στους ιστούς και τη βιοδιαθεσιμότητά τους. Έτσι, οι Κ2 [ιδίως αυτές με μακρά πλευρική αλυσίδα, όπως η μενακινόνη 7 (ΜΚ-7)] παρουσιάζουν καλύτερη απορρόφηση και μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής, σε σχέση με την Κ1, με αποτέλεσμα να σημειώνονται υψηλότερα επίπεδα στον ορό του αίματος και να παρουσιάζουν καλύτερη δράση. Επομένως, ο επαρκής εφοδιασμός των διαφόρων ιστών σε βιταμίνη Κ δεν εξαρτάται μόνο από την ποσότητα, αλλά και από το είδος της βιταμίνης που προσλαμβάνεται.

Η βιταμίνη Κ είναι κυρίως γνωστή για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στη φυσιολογική πήξη του αίματος, καθώς συμβάλλει στην παραγωγή λειτουργικών πρωτεϊνικών παραγόντων (προθρομβίνη, προκομβερτίνη κ.ά.) που συντίθενται στο ήπαρ και εμπλέκονται στον παραπάνω μηχανισμό.

ΛΟΥΤΕΪΝΗ


Η λουτεΐνη είναι καροτενοειδές ευρισκόμενο σε φρούτα και λαχανικά (ιδίως στο σπανάκι). Είναι γνωστή για τις πολύ ευεργετικές για τα μάτια, αλλά - σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες - και για το δέρμα ιδιότητές της. Πράγματι, η λουτεΐνη έχει χαρακτηρισθεί σαν "τα εσωτερικά γυαλιά του ματιού", επειδή έχει την ικανότητα να εμποδίζει τις ορατές μπλε ακτίνες να φτάσουν στον αμφιβληστροειδή και να δημιουργήσουν, προσκρούοντας σε αυτόν, καταστρεπτικές ελεύθερες ρίζες.

Σύμφωνα με μελέτη που έγινε το 1997 από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριδας, η λήψη συμπληρώματος λουτεΐνης έχει σαν αποτέλεσμα "τη μείωση κατά 30-40% της μπλε ακτινοβολίας που φθάνει στους φωτοϋποδοχείς". Ας σημειωθεί ότι τα συνήθη γυαλιά ηλίου δεν προστατεύουν τα μάτια από την ορατή μπλε ακτινοβολία. Υπάρχουν όμως ειδικά γυαλιά (blue blοckers) τα οποία παρέχουν ικανοποιητική προστασία.

Η λουτεΐνη δεν έχει μόνο προληπτική δράση κατά των ελεύθερων ριζών. Εξουδετερώνει επίσης τις ελεύθερες ρίζες που έχουν ήδη σχηματισθεί, είτε από την ορατή μπλε ή την υπεριώδη ακτινοβολία, είτε κατά τον μεταβολισμό ή άλλες αιτίες. Αυτό ισχύει τόσο για το μάτι, όσο και για το δέρμα και άλλα όργανα.

Όσον αφορά το δέρμα, αξιοσημείωτη είναι η προστασία που η λουτεΐνη προσφέρει έναντι της ορατής μπλε ακτινοβολίας. Αυτό έχει ιδιαίτερη πρακτική σημασία, γιατί ο κόσμος γενικά πιστεύει ότι όταν προστατεύεται με το αντηλιακό του από το έγκαυμα προστατεύεται επίσης από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Μελέτες με ζώα έδειξαν ότι η λουτεΐνη εμποδίζει επίσης τις φλεγμονές (εγκαύματα) που δημιουργούν οι UV-B ακτίνες, ενώ εμποδίζει και την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος που ένα έγκαυμα προκαλεί.

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ


Το γαστρεντερικό σύστημα του ανθρώπου αποτελεί ένα σύνθετο μικρο-οικοσύστημα με λεπτές ισορροπίες μεταξύ των οργανισμών που το αποτελούν (περίπου 500).

Διάφοροι παράγοντες, όπως η ακατάλληλη διατροφή, το στρες, διάφορες ασθένειες, τοξικές ουσίες και φάρμακα, κυρίως όμως η χρήση αντιβιοτικών, μπορούν να διαταράξουν αυτή την εύθραυστη ισορροπία, με αποτέλεσμα τη δυσανάλογη αύξηση των επιβλαβών μικροοργανισμών εις βάρος των ωφέλιμων.

Η παθολογική αυτή κατάσταση, η οποία ονομάζεται και δυσβίωση, οδηγεί συχνά σε δυσλειτουργίες και παθήσεις, μεταξύ των οποίων εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, διάρροια και άλλες εντερικές διαταραχές, τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες, κακή αναπνοή, χρόνιες μυκητιάσεις του κόλπου στις γυναίκες κλπ.

Αυξάνοντας τον πληθυσμό των ευεργετικών βακτηρίων και αποκαθιστώντας τις διαταραχθείσες ισορροπίες είναι δυνατόν να εξαλείψουμε την πάθηση ή να μειώσουμε την έντασή της. Ιδιαίτερα ευεργετικά είναι τα ωφέλιμα βακτήρια για όλες σχεδόν τις παθήσεις των εντέρων, μεταξύ των οποίων η πάθηση του Crohn (φλεγμονώδες - ελκώδες έντερο, με ενδεχόμενη μερική απόφραξη), κολίτιδα και σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (σπαστική κολίτιδα).

Μια πολύ καλή πηγή προβιοτικών είναι το γιαούρτι, το οποίο περιέχει τον γαλακτοβάκιλλο βουλγαρικό και τον στρεπτόκοκκο θερμόφιλο (Lactobacillus bulgaricus/Streptococcus thermophilus). Oρισμένα γιαούρτια περιέχουν επιπλέον τον γαλακτοβάκιλλο οξεόφιλο και τον γαλακτοβάκιλλο bifidus (Bifidobactericum bifidum). Μόνο τα γιαούρτια που είναι πραγματικά παραδοσιακά ή αναγράφουν στη συσκευασία τους ότι είναι "ζωντανά" αποτελούν αξιόπιστες πηγές προβιοτικών.

Πάντως, τα καλά προβιοτικά συμπληρώματα αποτελούν τις καλύτερες πηγές για όσους επιθυμούν ένα γρήγορο εμπλουτισμό του λεπτού και παχέος εντέρου με ωφέλιμα βακτήρια, δεδομένου ότι περιέχουν πολλά εκατομμύρια ενεργών ευεργετικών βακτηρίων.

 

 

ΩΜΕΓΑ-6 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ


Η ομάδα των ωμέγα-6 λιπαρών οξέων έχει και αυτή εξαιρετική σημασία για την εύρυθμη λειτουργία του σώματός μας. Δύο από τα οξέα της ομάδας είναι τα σημαντικότερα: το Λινολεϊκό οξύ, το οποίο είναι απαραίτητο - άρα δεν μπορεί να συντεθεί στον οργανισμό μας και πρέπει να το λάβουμε με τις τροφές - και το Γάμμα Λινολενικό Oξύ (Gamma Linolenic Acid/GLA), το οποίο έχει μεγάλη θεραπευτική αξία.

Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι, παρόλο που το λινολεϊκό οξύ είναι τόσο σημαντικό, ώστε η τέλεια έλλειψη του θα προκαλούσε το θάνατο των κυττάρων μας, όμως και η υπερκατανάλωση του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

Πράγματι το λινολεϊκό οξύ, που έχει ορισμένες φλεγμονικές ιδιότητες, ανταγωνίζεται για το ίδιο ένζυμο-μετατροπέα με το άλφα λινολενικό οξύ που έχει αντιφλεγμονικές ιδιότητες (το πρώτο μπορεί να μετατραπεί στο σώμα μας σε ωμέγα-6 και το δεύτερο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα).

Έτσι, μια υπερκατανάλωση λινολεϊκού οξέος μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα ανεπάρκειας των EPA και DHA, εάν η διατροφή μας είναι φτωχή στα πολύτιμα αυτά λιπαρά οξέα και το σώμα μας βασίζεται για τη σύνθεση τους στο άλφα λινολενικό οξύ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών επιστημόνων η αναλογία ωμέγα-3 προς ωμέγα-6 λιπαρών οξέων στη διατροφή των κατοίκων των ανεπτυγμένων δυτικών χωρών είναι σήμερα της τάξεως του 1 προς 24, ενώ όταν ο άνθρωπος ζούσε σαν κυνηγός και συλλέκτης καρπών ήταν της τάξεως του 1 προς 5.

Αν λάβουμε υπ` όψιν μας ότι ο οργανισμός του ανθρώπου παραμένει βασικά αναλλοίωτος από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα, τότε η μεγάλη αυτή διατροφική ανατροπή μπορεί να εξηγήσει τις επιδημικές διαστάσεις που έχουν λάβει σήμερα οι καρδιοπάθειες, ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι άλλες εκφυλιστικές - και όχι μόνο - ασθένειες.

Φυσικά προς αυτή την κατεύθυνση έχουν συμβάλει εξίσου, αν όχι περισσότερο, και οι άλλες διατροφικές ανατροπές: η μεγάλη αύξηση κατανάλωσης κορεσμένων λιπών, η επεξεργασία των τροφών και η εξ αυτής απογύμνωσή τους από ζωτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά κλπ.) και η κατακόρυφη αύξηση των ραφιναρισμένων υδατανθράκων (άμυλα, απλά ζάχαρα), με παράλληλη κατακόρυφη μείωση των φυτικών ινών.

Ευτυχώς για τη χώρα μας, το πρόβλημα υπερκατανάλωσης λινολεϊκού οξέος δεν φαίνεται να υφίσταται για τη μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού, λόγω της εκτεταμένης χρήσης του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει κυρίως ελαϊκό οξύ (ωμέγα-9).

 

 

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu