Pedi-Active 60 ταμπλέτες, Nature's Plus

Νέο προϊόν

Oρισμένα παιδιά, παρότι συχνά έχουν κανονική ή και υψηλή ευφυΐα, εν τούτοις, έχουν μειωμένες σχολικές επιδόσεις, λόγω της αδυναμίας τους να συγκεντρωθούν. Τα παιδιά αυτά μπορεί να φαίνονται άτονα ή αντίθετα να είναι υπερκινητικά με ενοχλητική συμπεριφορά, όμως έχουν συνήθως δύο κοινά χαρακτηριστικά: τη μικρή ικανότητα συνεργασίας και την αδυναμία να ακολουθούν συμβουλές & οδηγίες.

 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

5697

24,79 €

35,93 €

-31%

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NATURE'S PLUS

 
Άλλες πληροφορίες

Οι δύο μασώμενες ταμπλέτες περιέχουν ενεργοποιημένη φωστατίδια σόγιας 100 mg (φωσφατιδυλική σερίνη, φωσφατιδυλική χολίνη, κεφαλίνη, φωσφοϊνοσιτίδια) και DMAE 100 mg.

Mελέτες με φυσικά συστατικά όπως DMAE, Phosphatidylserine και ενεργοποιημένα φωσφατίδια σόγιας έδωσαν ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αποφεύγοντας φάρμακα με ιδιότητες εθισμού ή παρενεργειών.


 
  Συνήθης Χρήση: Δύο μασώμενες ταμπλέτες 3-4 φορές την ημέρα.

 

DMAE


Το DMAE (2 - dimethylaminoethanol) είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο έχει τη φήμη ότι ενισχύει τη μνήμη και βελτιώνει τη διάθεση. Η ενίσχυση της μνήμης οφείλεται στην υποτιθέμενη αύξηση των επιπέδων της ακετυλοχολίνης στον εγκέφαλο. Κλινικές μελέτες με υγιή άτομα δεν υπάρχουν, ενώ μελέτες με πάσχοντες από Alzheimer έδωσαν αντικρουόμενα αποτελέσματα. Πάντως στους ασθενείς αυτούς φαίνεται ότι το DMAE δίνει καλύτερα αποτελέσματα ως προς τη βελτίωση της συμπεριφοράς και της διάθεσης, παρά ως προς τη βελτίωση της μνήμης.

 

 

ΛΕΚΙΘΙΝΗ


Η λεκιθίνη, όπως κυκλοφορεί στο εμπόριο, είναι κυρίως μίγμα λιπαρών οξέων, τα οποία είναι ενωμένα με φωσφόρο και, ενδεχομένως, με άλλες ουσίες. Το μίγμα ονομάζεται φωσφολιπίδια ή φωσφατίδια. Στο μίγμα αυτό κυριαρχεί η φωσφατιδυλική χολίνη, η οποία αποτελείται κατά 15%, περίπου, από χολίνη. Έτσι, οι ιδιότητες της χολίνης είναι σε σημαντικό βαθμό και ιδιότητες της λεκιθίνης, και αντίστροφα.

Η λεκιθίνη που είναι σε υγρή μορφή ή σε κάψουλες περιέχει μεγάλο ποσοστό λαδιού (κατά κανόνα σογιέλαιο). Η λεκιθίνη σε κόκκους περιέχει πολύ λιγότερο ή καθόλου λάδι. Όσο μικρότερο είναι το ποσοστό του λαδιού και όσο μεγαλύτερο το ποσοστό των φωσφατιδίων, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της λεκιθίνης.

Η λεκιθίνη αποτελεί δομικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, αυξάνοντας τη ρευστότητά τους και συμμετέχοντας στη διαδικασία διόρθωσης των βλαβών τους.

Από τα παραπάνω φαίνεται ο σπουδαίος ρόλος της λεκιθίνης στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών, όπως ηπατοπάθειες, καρκίνος, νευρολογικές παθήσεις, δεδομένου ότι όλες οι παραπάνω -και όχι μόνο- ασθένειες έχουν, συχνά, σχέση με τη μειωμένη ρευστότητα των κυτταρικών μεμβρανών και τους αναποτελεσματικούς μηχανισμούς διόρθωσης των βλαβών τους.

 

ΦΩΣΦΑΤΙΔΥΛΙΚΗ ΣΕΡΙΝΗ


Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από άρθρο στον αμερικανικό τύπο (Ιαν. 1996) του γνωστού ερευνητή και διατροφικού συμβούλου Dr Parris Kidd. Το δικαίωμα χρήσης του άρθρου μας παραχωρήθηκε από την Natural Organics.

Η φωσφατιδυλική σερίνη (στο εξής: ΦΣ) φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων. Κλινικές μελέτες ήδη από το 1970 δείχνουν ότι η ΦΣ ενδέχεται να βοηθάει στη διατήρηση ή βελτίωση γνωστικών λειτουργιών, όπως η μνήμη και η μάθηση, ιδίως στους ενήλικες.

Εικοσιπέντε μελέτες έχουν γίνει σε Η.Π.Α. και Ευρώπη σχετικά με τη χρήση της ΦΣ σαν διαιτητικό συμπλήρωμα. Δώδεκα από τις μελέτες ήταν διπλές-τυφλές, δηλαδή ούτε ο ασθενής, ούτε ο γιατρός γνώριζαν εάν δινόταν πραγματικό φάρμακο ή placebo (ψεύτικο φάρμακο). Oι περισσότερες από τις μελέτες περιλάμβαναν άτομα με μετρήσιμες απώλειες ως προς τη μνήμη, την κρίση, την αφηρημένη σκέψη και άλλες ανώτερες νοητικές λειτουργίες. Πολλοί υπέφεραν από αλλοίωση προσωπικότητας και συμπεριφοράς.

Τα αποτελέσματα των μελετών έδειξαν ότι στα ενήλικα άτομα η ΦΣ μπορεί αναμφισβήτητα να βοηθήσει στη διατήρηση της ικανότητας γνώσης, συγκέντρωσης και άλλων νοητικών λειτουργιών.

Το 1991 ο Δρ. T. H. Crook, κλινικός γιατρός στα Memory Assesment Clinics, Βησθεδά, ΗΠΑ, μελέτησε 149 άτομα ηλικίας από 50 έως 75 ετών. Oι ασθενείς έλαβαν 300mg ΦΣ την ημέρα ή placebo σε μια διπλή-τυφλή μελέτη. Περισσότερο ωφελημένη από τη ΦΣ αναδείχθηκε μια ομάδα 57 ατόμων που είχαν τα μεγαλύτερα προβλήματα μνήμης. Μετά από 12 εβδομάδες τα άτομα αυτά παρουσίασαν σημαντική βελτίωση ως προς την ικανότητά τους να μαθαίνουν και να θυμούνται ονόματα και πρόσωπα, αριθμούς τηλεφώνου και κείμενα, καθώς και αντικείμενα που είχαν τοποθετήσει σε διάφορα σημεία. Η ίδια βελτίωση παρατηρήθηκε και με την ικανότητα συγκέντρωσης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της ΦΣ παρέμειναν τουλάχιστον για 4 εβδομάδες μετά τη διακοπή της χορήγησής της. Η ΦΣ γύρισε πίσω την ηλικία των ατόμων κατά 12 περίπου χρόνια, σχετικά με την ικανότητά τους να θυμούνται πρόσωπα και ονόματα.

Άλλες μελέτες του δόκτορα Crook κατά τον επόμενο χρόνο επιβεβαίωσαν τα προηγούμενα ευρήματα, δείχνοντας, μάλιστα, ότι εκείνοι που παρουσίαζαν τη μεγαλύτερη βελτίωση με την ΦΣ ήταν εκείνοι που είχαν και τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Το 1993 ο Cenacchi και η ομάδα του έκαναν μια μεγάλη διπλή-τυφλή μελέτη τυχαίου δείγματος με 125 άτομα ηλικίας 65 - 93 ετών, τα οποία προέρχονταν από 23 ιδρύματα της Β. Ιταλίας. Όλα τα άτομα υπέφεραν από μέτρια έως σοβαρή πτώση των γνωσιoληπτικών τους ικανοτήτων.

Μετά από χορήγηση ΦΣ επί 6 μήνες η μνήμη τους και η μαθησιακή τους ικανότητα βελτιώθηκε σημαντικά. Επιπλέον βελτιώθηκαν και οι επιδόσεις τους σε τυποποιημένα τεστ για συμπεριφορά παραίτησης από τη ζωή και απάθεια. Oι ερευνητές στη μελέτη τους καταλήγουν: "Oι παραπάνω παρατηρήσεις είναι αξιοσημείωτες επειδή [...] ο μεγάλος αριθμός των ατόμων που έλαβαν μέρος [...] αντιπροσωπεύει το γηριατρικό πληθυσμό που απαντάται συνήθως στην κλινική πρακτική".

O Delwaide και οι συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης μελέτησαν νοσοκομιακούς ασθενείς με ήπια έως μέτρια απώλεια μνήμης και γνωσιοληπτικής ικανότητας. Oι ασθενείς βελτίωσαν σημαντικά τις επιδόσεις τους σε τυποποιημένα τεστ νευροψυχολογικής αξιολόγησης μετά από λήψη ΦΣ για 6 εβδομάδες.

O Palmieri στην Ιταλία έδωσε ΦΣ σε 87 ασθενείς με μέτρια πτώση των γνωσιοληπτικών τους ικανοτήτων. Όπως γράφει: "η ΦΣ φαίνεται να επενεργεί σε δύο διαφορετικά επίπεδα: το ένα έχει σχέση με τη γνώση που αποκτάται μέσω της εγρήγορσης, της προσοχής και της κοντινής μνήμης, και το άλλο με πλευρές της συμπεριφοράς, όπως η απάθεια, η απόσυρση και η καθημερινή ζωή".

Oι κλινικοί γιατροί παρατήρησαν και άλλα ευεργετικά αποτελέσματα από τη χορήγηση ΦΣ. Για παράδειγμα, μειώθηκε η παραγωγή ορμονών του στρες σε νέους άντρες που γυμνάζονταν σκληρά. Επιπλέον, παρατηρήθηκε βελτίωση σε άτομα με ανεπάρκεια ντοπαμίνης, σε ηλικιωμένες γυναίκες με ανωμαλίες συμπεριφοράς, σε γυναίκες με εμφανείς ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες και σε ηλικιωμένους άνδρες με διαταραχές στους ημεροκυκλικούς ρυθμούς (κιρκαδιανοί ρυθμοί).

 

 

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu