Αυτοκίνητο Διάσωσης Plantoys

Νέο προϊόν

Αγορά οικολογικού ξύλινου παιχνιδιού "Αυτοκίνητο Διάσωσης" της  Plantoys, σε καταπληκτική τιμή από τα οχήματα & τις κατασκευές του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από 12 μηνών. Κατασκευασμένο από 100% φυσικά & ανακυκλώσιμα υλικά. Διαστάσεις: 6.7 x 16.2 x 12.2 cm.

Περισσότερες λεπτομέρειες

8599

13,50 €

15,00 €

-10%

Τεμάχια: - +

 
Άλλες πληροφορίες

Τα διεθνώς βραβευμένα οικολογικά, ξύλινα, εκπαιδευτικά παιχνίδια της Plantoys, στο Greenhousebio.gr! Τα παιδιά ψυχαγωγούνται, αναπτύσσουν τη φαντασία τους, αποκτούν γνώσεις και όλα αυτά παίζοντας !

Τα παιχνίδια Plantoys κατασκευάζονται από γερασμένα καουτσουκόδεντρα που δεν παράγουν πια latex, και από ένα καινοτόμο, ασφαλές & βιώσιμο υλικό, το Planwood. Βάφονται με οργανικά χρώματα με βάση το νερό, ενώ δεν χρησιμοποιούνται τοξικές κόλλες και βαφές με βαρέα μέταλλα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για το Αυτοκίνητο Διάσωσης, της Plantoys (οικολογικό, ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι). Δείτε επίσης μία σύντομη παρουσίαση για την φιλοσοφία και τους κανόνες που διέπουν την κατασκευή όλων των οικολογικών, ξύλινων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών της Plantoys.

 
Προφίλ Plan Toys

Δείτε το προφίλ της Plan Toys (Ξύλινα, Οικολογικά, Εκπαιδευτικά παιχνίδια) όπως το 'βλέπουμε' εμείς στο Greenhousebio.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Plan Toys, για την πολιτική, τη φιλοσοφία αλλά και τις διακρίσεις που έχει και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των οικολογικών, ξύλινων παιχνιδιών.

Παιχνίδια Βρεφικά, Μουσικά, Μάθησης, Δραστηριοτήτων, Ζωάκια, Εξερεύνησης, Αυτοκίνητα, Τρενάκια, Κούκλες, Κουκλόσπιτα, Κουζίνες, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

 
Ανάπτυξη Παιδιού από την Plan Toys

Δείτε το γράφημα ανάπτυξης και διανόησης του παιδιού σας με τα παιχνίδια της Plan Toys

 
Πολιτική της Plan Toys

Δείτε με γραφικό τρόπο την παραγωγική βιώσιμη πολιτική που ακολουθεί η Plan Toys

Βιώσιμος Τρόπος από την Plan Toys

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κάστρο, Plantoys

26,10 € 29,00 € -10%

Γερανός, Plantoys

63,00 € 70,00 € -10%

Ταξί, Plantoys

12,60 € 14,00 € -10%

QR code

Menu