Στεγόσαυρος Plantoys

Νέο προϊόν

Αγορά οικολογικού παιχνιδιού "Στεγόσαυρος" της Plantoys, στην καλύτερη τιμή από τα οχήματα & τις κατασκευές του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αυτό το χαριτωμένο αυτοκινητάκι με δεινοσαυράκι είναι ιδανικό για να το κρατούν και να το κυλάνε τα μικρά χεράκια των νηπίων από 12 μηνών. Διαστάσεις: 5.4 x 9.2 x 10.9 cm

Περισσότερες λεπτομέρειες

8603

7,20 €

8,00 €

-10%

Τεμάχια: - +

 
Άλλες πληροφορίες

Ανακαλύψτε τα μοναδικά, ξύλινα, εκπαιδευτικά παιχνίδια της Plantoys, φτιαγμένα από 100% ανακυκλώσιμα, φυσικά υλικά. Τα παιδιά εκπαιδεύονται, αναπτύσσουν την φαντασία και την δημιουργικότητα τους και μαθαίνουν να σέβονται το περιβάλλον & την φύση!

Τα διεθνώς βραβευμένα οικολογικά παιχνίδια της Plantoys κατασκευάζονται από καουτσουκόδεντρα μεγαλύτερα από 25 ετών, που δεν παράγουν πια latex. Επίσης χρησιμοποιείται ένα καινοτόμο και βιώσιμο & ασφαλές προϊόν το Planwood. Οι βαφές των παιχνιδιών είναι οργανικές, με βάση το νερό και η μη-τοξική κόλλα πιστοποιημένη E-Zero, είναι ασφαλής τόσο για τα παιδιά όσο και για το περιβάλλον. Για το έντυπο υλικό χρησιμοποιείται μελάνι σόγιας και ανακυκλωμένο χαρτί. Η Plantoys μέσα από το πρόγραμμα αναδάσωσης, φυτεύει ένα δέντρο για κάθε ένα δέντρο που κόβεται για να κατασκευαστούν παιχνίδια. Χαρούμενα και παιδιά και βιώσιμη ανάπτυξη!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για τον Στεγόσαυρο, της Plantoys (οικολογικό, ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι). Δείτε επίσης μία σύντομη παρουσίαση για την φιλοσοφία και τους κανόνες που διέπουν την κατασκευή όλων των οικολογικών, ξύλινων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών της Plantoys.

Βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία οικολογικών, ξύλινων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών στο Greenhousebio. Γιατί όπως δεν θέλουμε τα παιδιά μας να τρέφονται με σκουπίδια, δεν θέλουμε ούτε να παίζουν με αυτά !

 
Προφίλ Plan Toys

Δείτε το προφίλ της Plan Toys (Ξύλινα, Οικολογικά, Εκπαιδευτικά παιχνίδια) όπως το 'βλέπουμε' εμείς στο Greenhousebio.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Plan Toys, για την πολιτική, τη φιλοσοφία αλλά και τις διακρίσεις που έχει και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των οικολογικών, ξύλινων παιχνιδιών.

Παιχνίδια Βρεφικά, Μουσικά, Μάθησης, Δραστηριοτήτων, Ζωάκια, Εξερεύνησης, Αυτοκίνητα, Τρενάκια, Κούκλες, Κουκλόσπιτα, Κουζίνες, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

 
Ανάπτυξη Παιδιού από την Plan Toys

Δείτε το γράφημα ανάπτυξης και διανόησης του παιδιού σας με τα παιχνίδια της Plan Toys

 
Πολιτική της Plan Toys

Δείτε με γραφικό τρόπο την παραγωγική βιώσιμη πολιτική που ακολουθεί η Plan Toys

Βιώσιμος Τρόπος από την Plan Toys

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κάστρο, Plantoys

26,10 € 29,00 € -10%

Γερανός, Plantoys

63,00 € 70,00 € -10%

Ταξί, Plantoys

12,60 € 14,00 € -10%

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu