Ντόμινο Τσιτάχ, WWF

Νέο προϊόν

Αγρια Φύση Ντόμινο. Παίξτε ντόμινο με το γρηγορότερο αιλουροειδές στον πλανήτη! Επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής με σύμμαχο το γρηγορότερο είδος στον πλανήτη, το Τσιτάχ!.Στήσε όλα τα τουβλάκια σου πρώτος και κέρδισε τον αγώνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

854

11,01 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: WWF

 
Άλλες πληροφορίες

Περιέχει ενημερωτικό φυλλάδιο για την Ναμίμπια και τα Τσιτάχ.
Κατασκευασμένα από υλικά FSC.

Με την αγορά αυτού του προϊόντος μέρος των χρημάτων διατίθεται για την ενίσχυση του έργου του WWF.

Τα  παιχνίδια του WWF διαφέρουν από τα υπόλοιπα για 6 λόγους :
Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Είναι παιχνίδια στρατηγικής και καλλιεργούν την οικολογική συνείδηση των παιδιών. Τα παιχνίδια αυτά περνάνε στα παιδιά το μήνυμα της οικολογικής προστασίας με τρόπο κατανοητό σε αυτά. Η προστασία της φύσης είναι κάτι που αφορά τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Ενημερώνουν για βιότοπους και είδη που είναι υπό την προστασία του WWF. Κλασικά παιχνίδια όπως το σκάκι και ο γκρινιάρης διαμορφώνονται έτσι ώστε να προβάλλουν είδη υπό εξαφάνιση και οικοσυστήματα που το WWF αγωνίζεται να προστατεύσει.

Είναι κατασκευασμένα από οικολογικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον. Φέρουν πιστοποίηση FSC, ενώ τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φυτικά με βάση τη σόγια.

Εξοικονομούν υλικά. Ο σχεδιασμός της νέας σειράς των παιχνιδιών WWF τους επιτρέπει να περιορίσουν τη χρήση της συσκευασίας στο ελάχιστο δυνατό, με τη συσκευασία origami.

Φέρουν φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του WWF. Για το δημιουργικό των πααιχνιδιών έχει χρησιμοποιηθεί υλικό από το φωτογραφικό αρχείο του WWF δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν για τα υπό εξαφάνιση ζώα και βιοτόπους μέσα από πραγματικές φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Αγοράζοντας τα ενισχύετε το έργο του WWF. Ένα ποσοστό των χρημάτων από κάθε αγορά πηγαίνει στο WWF ενισχύοντας το περιβαλλοντικό έργο του. Με την υποστήριξη του WWF και των πράσινων προϊόντων του, σας δίνεται η δυνατότητα να συνεισφέρετε και εσείς στην προστασία πολλών ειδών και βιοτόπων που το έχουν ανάγκη.

 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu