Σκυλάκι Μεγάλο Plantoys

Νέο προϊόν

Αγορά ξύλινου παιχνιδιού "Σκυλάκι μεγάλο" της Plantoys, σε μοναδική τιμή από τα ζωάκια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα μεγάλο, χαρούμενο σκυλάκι που περιμένει υπάκουα να το πάτε βόλτα! Καθώς κινείται το σώμα του πάλλεται! Είναι κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών. Διαστάσεις: 45.8 x 12.8 x 24.0 cm

Περισσότερες λεπτομέρειες

8632

37,80 €

42,00 €

-10%

Τεμάχια: - +

 
Άλλες πληροφορίες

Ανακαλύψτε στο Greenhousebio.gr. τα μοναδικά, ξύλινα. εκπαιδευτικά, οικολογικά παιχνίδια της Plantoys φτιαγμένα εξ' ολοκλήρου από φυσικά & ανακυκλώσιμα υλικά. Τα παιχνίδια της Plantoys επιτρέπουν στα παιδιά να διασκεδάζουν, να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, να αναπτύσσουν την φαντασία & την δημιουργικότητα τους και όλα αυτά μέσα από ένα παιχνίδι. Γιατί ένα ξύλινο παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο !

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για το Χαρούμενο Σκυλάκι, της Plantoys (οικολογικό, ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι). Δείτε επίσης μία σύντομη παρουσίαση για την φιλοσοφία και τους κανόνες που διέπουν την κατασκευή όλων των οικολογικών, ξύλινων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών της Plantoys.

 
Προφίλ Plan Toys

Δείτε το προφίλ της Plan Toys (Ξύλινα, Οικολογικά, Εκπαιδευτικά παιχνίδια) όπως το 'βλέπουμε' εμείς στο Greenhousebio.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Plan Toys, για την πολιτική, τη φιλοσοφία αλλά και τις διακρίσεις που έχει και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των οικολογικών, ξύλινων παιχνιδιών.

Παιχνίδια Βρεφικά, Μουσικά, Μάθησης, Δραστηριοτήτων, Ζωάκια, Εξερεύνησης, Αυτοκίνητα, Τρενάκια, Κούκλες, Κουκλόσπιτα, Κουζίνες, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

 
Ανάπτυξη Παιδιού από την Plan Toys

Δείτε το γράφημα ανάπτυξης και διανόησης του παιδιού σας με τα παιχνίδια της Plan Toys

 
Πολιτική της Plan Toys

Δείτε με γραφικό τρόπο την παραγωγική βιώσιμη πολιτική που ακολουθεί η Plan Toys

Βιώσιμος Τρόπος από την Plan Toys

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu