Ποντικάκι Plantoys Οικολογικό, Ξύλινο, Εκπαιδευτικό Παιχνίδι

Νέο προϊόν

Αγορά ξύλινου παιχνιδιού "Ποντικάκι" της Plantoys, σε μοναδική τιμή, από τα ζωάκια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Χαριτωμένο ποντικάκι που κινείται γρήγορα μόλις το τραβήξετε προς τα πίσω, χάρη στον μηχανισμό που διαθέτει. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών. Διαστάσεις: 4.2 x 12.7 x 3.4 cm

Περισσότερες λεπτομέρειες

8687

4,95 €

5,50 €

-10%

Τεμάχια: - +

 
Άλλες πληροφορίες

Στο Greenhousebio.gr φροντίζουμε δίνουμε στα παιδιά μας τα καλύτερα τρόφιμα. Το ίδιο κάνουμε και για τα παιχνίδια! Ανακαλύψτε τα μοναδικά, εκπαιδευτικά, οικολογικά, ξύλινα παιχνίδια που κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο καουτσούκ και άλλα φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά! Παιχνίδια που έχουν βραβευτεί διεθνώς για την συμβολή τους στην ανάπτυξη των παιδιών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για το Ποντικάκι, της Plantoys (οικολογικό, ξύλινο, εκπαιδευτικό παιχνίδι). Δείτε επίσης μία σύντομη παρουσίαση για την φιλοσοφία και τους κανόνες που διέπουν την κατασκευή όλων των οικολογικών, ξύλινων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών της Plantoys.

 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
 
Προφίλ Plan Toys

Δείτε το προφίλ της Plan Toys (Ξύλινα, Οικολογικά, Εκπαιδευτικά παιχνίδια) όπως το 'βλέπουμε' εμείς στο Greenhousebio.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Plan Toys, για την πολιτική, τη φιλοσοφία αλλά και τις διακρίσεις που έχει και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των οικολογικών, ξύλινων παιχνιδιών.

Παιχνίδια Βρεφικά, Μουσικά, Μάθησης, Δραστηριοτήτων, Ζωάκια, Εξερεύνησης, Αυτοκίνητα, Τρενάκια, Κούκλες, Κουκλόσπιτα, Κουζίνες, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

 
Ανάπτυξη Παιδιού από την Plan Toys

Δείτε το γράφημα ανάπτυξης και διανόησης του παιδιού σας με τα παιχνίδια της Plan Toys

 
Πολιτική της Plan Toys

Δείτε με γραφικό τρόπο την παραγωγική βιώσιμη πολιτική που ακολουθεί η Plan Toys

Βιώσιμος Τρόπος από την Plan Toys

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu