Acidophilus 90 κάψουλες, Nature's Plus

Νέο προϊόν

 

Κάθε κάψουλα περιέχει 40 εκατομμύρια ζωντανά κύτταρα οξεόφιλου (Lactobacillus acidophilus) μαζί με 100 mg πηκτίνης εσπεριδοειδών, που αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για τον ενεργό οξεόφιλο. Υποαλλεργικό.
 

 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

5805

12,35 €

17,90 €

-31%

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NATURE'S PLUS

 
Άλλες πληροφορίες

 
 
Συνήθης Χρήση: Μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα. Για μέγιστη ενεργότητα του οξεόφιλου διατηρείτε το προϊόν καλά κλειστό σε δροσερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρήστε το στο ψυγείο. Το προϊόν δεν ενδείκνυται για παιδιά.

 

 

ΟΞΕΟΦΙΛΟΣ


O γαλακτοβάκιλλος Lactobacillus acidophilus (οξεόφιλος) είναι το κύριο είδος ευεργετικών βακτηρίων που βρίσκονται στο λεπτό έντερο. Υπάρχει επίσης στον κόλπο της γυναίκας, πράγμα απολύτως φυσικό και επιθυμητό, αφού η εκεί παρουσία του βοηθάει στον έλεγχο των επιβλαβών βακτηρίων και μυκήτων.

O οξεόφιλος, όπως και όλοι οι γαλακτοβάκιλλοι (υπάρχουν τουλάχιστον 56 είδη), είναι κατά Gram θετικό, αναερόβιο, κατά βάση, βακτήριο, υπό δεδομένες συνθήκες όμως μπορεί να γίνει αερόβιο. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί μπορεί να στερήσει το οξυγόνο από επιβλαβείς αερόβιους μικροοργανισμούς. Όπως υπονοεί και η λέξη "αερόβιος", το οξυγόνο είναι απαραίτητο για την επιβίωση των οργανισμών αυτών.


OΞΕOΦΙΛOΣ ΚΑΙ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

O οξεόφιλος είναι ουσιώδους σημασίας για την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος, γενικά, και για την καλή πέψη ειδικότερα, δεδομένου ότι παράγει ένζυμα που διευκολύνουν την πέψη των πρωτεϊνών, των λιπών και, κυρίως, των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Πράγματι, ο οξεόφιλος παράγει το ένζυμο λακτάση που είναι απαραίτητο για την πέψη (υδρόλυση) της λακτόζης, ενός δισακχαρίτη που βρίσκεται στο γάλα. Σε αρκετά άτομα η έκκριση λακτάσης από τους αδένες του λεπτού εντέρου είναι ανεπαρκής, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν συμπτώματα, όπως αέρια και διάρροια, μετά την κατανάλωση γάλακτος και (σπανιότερα) γαλακτοκομικών προϊόντων.

Σε κλινική μελέτη με πάσχοντες από δυσπεψία, οφειλόμενη σε δυσβακτηρίωση (δυσβίωση) χορηγήθηκε οξεόφιλος σε κάψουλες. Ταχύτερα αποτελέσματα είχαν οι ασθενείς που είχαν υποβληθεί σε αντιβίωση, οι οποίοι παρουσίασαν αποκατάσταση της πεπτικής λειτουργίας μετά 3-4 μέρες από τη διακοπή των αντιβιοτικών. Άλλοι ασθενείς με συμπτώματα κακής πέψης, φουσκωμάτων, αερίων, κοιλιακού πόνου και πίεσης στο υπογάστριο, οι οποίοι δεν είχαν υποβληθεί σε θεραπεία με αντιβιοτικά, παρουσίασαν βελτίωση μετά μία εβδομάδα. Η βελτίωση συνεχίστηκε και μετά δύο εβδομάδες. Βελτίωση επίσης σημείωσαν και οι ασθενείς με δυσανεξία στη λακτόζη (στο γάλα) (Vnitr Lek, 1994, 40:79-83).

Η χορήγηση οξεόφιλου (με συμπληρώματα, με ζωντανό γιαούρτι ή με ειδικό γάλα εμπλουτισμένο με οξεόφιλο) είναι ζωτικής σημασίας για τη θεραπεία οποιουδήποτε τύπου διάρροιας, ιδίως όμως για τη διάρροια που συνδέεται με τη χρήση αντιβιοτικών.

Διπλή-τυφλή μελέτη έδειξε ότι η προληπτική χορήγηση σκευασμάτων οξεόφιλου μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή εμφάνισης διάρροιας σε άτομα που κάνουν θεραπεία με το αντιβιοτικό ampicillin (Amer J Hosp Ρharm, 1979, 36:754-57), ενώ άλλη μελέτη έδειξε ότι το ίδιο συνέβη με βρέφη που υποβάλλονταν σε θεραπεία με το αντιβιοτικό amoxycillin, όταν παράλληλα χορηγήθηκε σε αυτά (στοματικά) θεραπεία με οξεόφιλο (Clin Ter, 1991, 136:409-13).

Στο σημείο αυτό θα επισημάνουμε ότι μέχρι πρόσφατα επικρατούσε η άποψη ότι η θεραπεία με οξεόφιλο θα έπρεπε να αρχίζει μετά το τέλος της θεραπείας με αντιβιοτικά, γιατί η παράλληλη χρήση θα εξουδετέρωνε τον οξεόφιλο, άρα δεν χρησίμευε σε τίποτα.

Όπως, όμως, φαίνεται από τις μόλις αναφερθείσες μελέτες, καθώς και από άλλες πολύ νεότερες, αυτό δεν ισχύει (τουλάχιστον στο βαθμό που πιστευόταν).

Πάντως, ορισμένοι ερευνητές συνιστούν αυξημένες δοσολογίες οξεόφιλου, της τάξεως των 15-18 δις ζωντανών κυττάρων, σε περιπτώσεις παράλληλης χρήσης, η δε χορήγηση αντιβιοτικών και οξεόφιλου να απέχει αρκετά (όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο) κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με τους ίδιους ερευνητές, μετά το τέλος της αντιβιοτικής θεραπείας η δοσολογία του οξεόφιλου μπορεί να μειωθεί σημαντικά (1-2 δις ζωντανά κύτταρα την ημέρα ή και λιγότερο).

 

 

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
OriginForeign
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu