Βιταμίνη E-400 IU, Τοκοφερόλες / Unsterified - 50 Softgels, Now

Νέο προϊόν

      Η 100% φυσική NOW Ε-400, αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό, απαραίτητο για την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι βλαβερά παραπροϊόντα που προκύπτουν από τις διαδικασίες του μεταβολισμού στον οργανισμό και επηρεάζουν τα κύτταρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2195

11,70 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NOW

 
Άλλες πληροφορίες

  

   Η βιταμίνη Ε προλαμβάνει τη διάσπαση των κορεσμένων λιπαρών οξέων και την ένωσή τους με την βιταμίνη Α, ουσιών αρκετά επιβλαβή για τον οργανισμό). Η βιταμίνη Ε έχει επίσης την ικανότητα να ενώνεται με το οξυγόνο προλαμβάνοντας τη μετατροπή του σε τοξικά υπεροξείδια. Επιπλέον βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας των κυτταρικών τοιχωμάτων των σπερματοζωαρίων, γεγονός που ενισχύει την κινητικότητα τους και εμποδίζει την συγκόλλησή τους. Κάνει τους μύες και τα νεύρα να λειτουργούν με λιγότερο οξυγόνο, αυξάνοντας μ'αυτόν τον τρόπο την αντοχή και το σφρίγος τους. Προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, επιτρέποντας την καλύτερη ροή του αίματος προς στην καρδιά. Εμποδίζει την αρτηριοσκλήρωση γιατί εισέρχεται στο μόριο της LDL χοληστερόλης, αναστέλλοντας την καταστροφική οξείδωση της, η οποία προκαλείται από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Συνεπώς η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα ακόμα συν, στον αγώνα κατά της στεφανιαίας νόσου.

   Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν, ότι η συχνή κατανάλωση αντιοξειδωτικών βιταμινών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου, ωστόσο τα στοιχεία αυτά είναι ακόμα περιορισμένα.

 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΝαι
Sugar FreeΝαι
OriginForeign
Salt FreeΝαι
VeganΝαι
BioΌχι
Lactose FreeΝαι

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu