Σολωμός Kαπνιστός Mαριναρισμένος Φιλέτο 100γρ., Ελληνικός, Simonis

Νέο προϊόν

Φιλέτο σολωμού μαριναρισμένο και καπνισμένο παραδοσιακά με ξύλα του δάσους, συσκευασμένο σε κενό αέρος, σε συσκευασία των 100gr, με μοναδική γεύση. Δεν περιέχει συντηρητικά και πρόσθετες χημικές γευστικές και χρωστικές ύλες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

3834

5,81 €

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: SIMONIS

 
Άλλες πληροφορίες

Η εταιρεία "ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΙΜΩΝΗ Α.Ε." εδρεύει στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής, ένα ημιορεινό χωριό, με πλούσια υπόγεια υδροφόρα στρώματα απ' όπου αντλείται πεντακάθαρο με πλούσια συστατικά νερό, όπου χρησιμοποιεί η μονάδα για την εκτροφή χελιών 0,2 gr έως 2 Kg κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Πρόκειται για μια πλήρως καθετοποιημένη επιχείρηση από την εκτροφή των χελιών, την μεταποίηση αυτών και άλλων ψαριών, έως και την διανομή. Η μονάδα έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ΙSΟ και ΗΑCCΡ και βρίσκεται υπό την διαρκή επιτήρηση και επιθεώρηση από τις αρμόδιες
κτηνιατρικές υπηρεσίες, όσον αφορά την υγεία των ψαριών και την υγιεινή του τελικού προϊόντος σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά και δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετες χημικές γευστικές και χρωστικές ύλες.

Οι συνεχείς βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την ποιότητα των προϊόντων.

Σολομός και στη σαλάτα;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΝαι
OriginGreek
DemeterΌχι
VeganΌχι
BioΌχι
Lactose FreeΝαι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu