Ρέγγα Kαπνιστή Φιλέτο 100γρ., Ελληνική, Simonis

Νέο προϊόν

 

Η καπνιστή ρέγγα με την έντονη ιδιαίτερη γεύση της αποτελεί έναν από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες για ούζο, τσίπουρο και όσπρια. Από διατροφικής άποψης συνιστά εξαιρετική πηγή φωσφόρου και σεληνίου και  Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων .

Δεν περιέχει συντηρητικά και  πρόσθετες χημικές γευστικές και χρωστικές ύλες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

3838

2,05 €
με Φ.Π.Α


20,52 € ανά kg

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: SIMONIS

 
Άλλες πληροφορίες

Η εταιρεία "ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΙΜΩΝΗ Α.Ε." εδρεύει στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής, ένα ημιορεινό χωριό, με πλούσια υπόγεια υδροφόρα στρώματα απ' όπου αντλείται πεντακάθαρο με πλούσια συστατικά νερό, όπου χρησιμοποιεί η μονάδα για την εκτροφή χελιών 0,2 gr έως 2 Kg κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Πρόκειται για μια πλήρως καθετοποιημένη επιχείρηση από την εκτροφή των χελιών, την μεταποίηση αυτών και άλλων ψαριών, έως και την διανομή. Η μονάδα έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ΙSΟ και ΗΑCCΡ και βρίσκεται υπό την διαρκή επιτήρηση και επιθεώρηση από τις αρμόδιες
κτηνιατρικές υπηρεσίες, όσον αφορά την υγεία των ψαριών και την υγιεινή του τελικού προϊόντος σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

 Τα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά και δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετες χημικές γευστικές και χρωστικές ύλες.

Οι συνεχείς βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την ποιότητα των προϊόντων.

 
Χαρακτηριστικά
OriginGreek
DemeterΌχι
BioΌχι
VeganΌχι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu