Τόνος Λευκός σε Βιολογικό Ελαιόλαδο 130γρ., Pan Do Mar
search
  • Τόνος Λευκός σε Βιολογικό Ελαιόλαδο 130γρ., Pan Do Mar
  • Τόνος Λευκός σε Βιολογικό Ελαιόλαδο 130γρ., Pan Do Mar

Τόνος Λευκός σε Βιολογικό Ελαιόλαδο 130γρ., Pan Do Mar

108
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Λευκός τόννος από βιώσιμη και ελεγχόμενη παραδοσιακή παράκτια αλιεία του Ατλαντικού. Καθαρίζονται στο χέρι και συσκευάζονται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες .

4,40 €
με ΦΠΑ

Συστατικά : Λευκός τόνος Ατλαντικού ( 70 % ) , έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ( 28 % ) * , θαλασσινό αλάτι . ( * : Από βιολογική γεωργία ) .

Προϊόν χωρίς γλουτένη.

Η Pan do Mar προσφέρει κονσερβοποιημένα ψάρια και θαλασσινά από τη βιώσιμη και ελεγχόμενη αλιεία με ελαιόλαδο, σάλτσες και μαρινάδες, από υλικά από τη βιολογική γεωργία: ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές προτιμήσεις των καταναλωτών. Μια εταιρεία με σχεδόν 100 χρόνια παράδοση και εμπειρία. Υψηλή ποιότητα και φυσική γεύση σε συνδυασμό με μια λογική ισορροπία και σεβασμό για τη φύση ..

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Lactose Free
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.