Βιολογικό Ρύζι Σούσι Bio 500γρ., Davert

Νέο προϊόν

Το ρύζι σούσι είναι ένα ειδικό ρύζι με μεσαίους και κολλώδης κόκκους , λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε άμυλο. Έτσι είναι ιδανικό για την ιαπωνική κουζίνα και ιδιαίτερα για το εθνικό πιάτο της Ιαπωνίας το σούσι . Ταιριάζει ιδιαίτερα με φύκια Maki, Gunkanmaki, Νigiri ή Nori .

 
 
 
 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

5139

4,90 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Davert

 
Άλλες πληροφορίες

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100γρ.

Ενέργεια kj / kcal 1472 kJ / 349 kcal
Λιπαρά: 0,8 g
Κορεσμένα λιπαρά : 0,2 g

Υδατάνθρακες.:77,5 g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,7 g
Φυτικές ίνες:. 1.4 g
Πρωτεΐνες: 7,2 g
Αλάτι: 0,04 g
.

 

Εύκολη συνταγή για σπιτικό σούσι 

Υλικά:

  • 4 Φύλλα Φύκι Nori
  • Καπνιστός σολωμός ή τόνος στραγγισμένος χωρίς λάδι
  • Αγγούρι και πράσινη πιπεριά
  • Ρύζι για σούσι Davert
  • Σάλτσα σόγιας
  • Πίκλες πιπερόριζας (gari)
  • Πολτός Wassabi (προαιρετικά αν θέλουμε να γίνει λίγο καυτερό)

Εκτέλεση :

     Βάζουμε σ’ενα μπολ νερό και λίγο ξύδι για να βρέχουμε τα χέρια μας (ή το κουτάλι) ώστε να μην κολλάει το ρύζι όταν θα το απλώνουμε επάνω στο nori. Κόβουμε τα υλικά σε λεπτές λωρίδες.Βάζουμε ένα φύλλο nori επάνω στο bamboo mat. Η μία πλευρά του nori είναι γυαλιστερή και η άλλη τραχειά. Βάζουμε το ρύζι στην σκληρή πλευρά, διαφορετικά δε θα κολλήσει. Απλώνουμε το ρύζι σε στρώμα πάχους 4 - 6 χιλιοστών. Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε λίγο wasabi εάν θέλουμε πιο πικάντικη γεύση. Φτιάχνουμε μια λωρίδα από το κάθε υλικό, προσανατολισμένη οριζόντια (αριστερά-δεξιά) όπως κοιτάμε το φύλλο: μια λωρίδα αγγούρι, μια λωρίδα σολομού και μια λωρίδα πιπεριάς, στην μεριά του φύλλου που είναι από το μέρος μας.Πιάνουμε την άκρη που είναι από την μεριά μας, μαζί με τα υλικά(για να μην μας φύγουν) και αρχίζουμε να τυλίγουμε το σούσι, πιέζοντας ελαφρά για να γίνει σφικτό, μέχρι να έχουμε ένα κορμό. Μόλις ετοιμάσετε τους κορμούς, κόψτες τους σε φέτες πάχους 1,5 εκατοστό η κάθε μία.

Βάζουμε τα σούσι μας σε μία πιατέλα. Μαζί με τα σούσι βάζουμε μια μικρή ποσότητα wasabi στην άκρη του πιάτου καθώς επίσης και λίγα φύλλα gari (πίκλες πιπερόριζας). Το gari χρησιμεύει για να καθαρίζει τη γεύση από τον ουρανίσκο μεταξύ των διαφορετικών ειδών Sushi. Σε ξεχωριστό μπολάκι βάζουμε λίγη soy sauce όπου προαιρετικά προσθέτουμε λίγο από το wasabi και ανακατεύουμε. Εκεί βουτάμε το sushi μας λίγο πριν το φάμε.



 
 
 
 
 
 
Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΝαι
Χωρίς Προσθήκη ΖάχαρηςΝαι
OriginForeign
Χωρίς Προσθήκη ΑλατιούΝαι
DemeterΌχι
VeganΝαι
BioΝαι
Lactose FreeΝαι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu