Σαλιγκάρια Κρήτης με Σκόρδο & Μαϊντανό σε Κρητικό Παρθένο Ελαιόλαδο 90γρ., Ελληνικά, Εscargot De Crete

Νέο προϊόν

Προϊόν εμπνευσμένο από τη διάσημη Γαλλική συνταγή "escargots de bourguignon" με τις καινοτόμες αντιλήψεις της Escargot de Crete: Δεν χρησιμοποιείται το βούτυρο που χρησιμοποιεί η κλασσική Γαλλική συνταγή αλλά το κρητικό ελαιόλαδο, και επίσης δεν το τυποποιούμε με τη γνωστή κατεψυγμένη του μορφή αλλά με τη μορφή ενός έτοιμου γεύματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

4173

5,07 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Εscargot De Crete

 
Άλλες πληροφορίες

 Μοναδική εμπειρία να τοποθετήσει κανείς το κρέας που περιέχει το βαζάκι μας στα κενά μας αποστειρωμένα κελύφη και να το ζεστάνει ελαφρώς στον φούρνο! Το βαζάκι μας βγάζει περίπου 3 γαλλικές μερίδες (6 τεμάχια/μερίδα)

     Συστατικά : 

Ψίχα σαλιγκαριών εκτροφής Helix Aspersa, 50 γραμμάρια (15-20 σαλιγκάρια), έξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο Κρήτης από τον Βόρειο Μυλοπόταμο (Π.Ο.Π Βόρειος Μυλοπόταμος,) 38 γραμμάρια, σκόρδο, μαιντανός, κρεμμύδι, κρητικό κρασί και θαλασσινό αλάτι.

Καθαρό βάρος: 90 γραμμάρια
Στραγγισμένο βάρος: 52 γραμμάρια

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

 

Η εταιρεία Εscargot De Crete δραστηριοποιείται στην παραγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία σαλιγκαριών.

Μέχρι σήμερα έχει σε λειτουργία 4 στρέμματα εκτροφής σαλιγκαριών, μία ερευνητική μονάδα αναπαραγωγής σαλιγκαριών, και από τον Αύγουστο του 2012 μία σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης τους.

Με γνώμονα τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας, βασισμένων στην κρητική και εν γένει στη μεσογειακή διατροφή η Εscargot De Crete συμμετέχει στην προσπάθεια για ένα μέλλον με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 
Χαρακτηριστικά
OriginGreek
VeganΝαι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

2 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu