Αλάτι Ψιλό Ιμαλαΐων, Greenhouse

Νέο προϊόν

Προέρχεται από τις θάλασσες που βρίσκονταν στα Ιμαλάια από τότε που εμφανίσθηκε η ζωή στη γη. Τότε δεν υπήρχε μόλυνση  Και ξηράθηκε από τον ήλιο με φυσικό τρόπο. Επομένως είναι τελείως αγνό, χωρίς μολυσματικούς παράγοντες. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2556

2,30 €


2,30 € ανά kg

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: Greenhouse

 
Άλλες πληροφορίες

  Το κρυσταλλικό άλας από τα Ιμαλάια δεν είναι το ίδιο με το αλάτι που χρησιμοποιούμε στο τραπέζι καθημερινά. Τα μεταλλικά μόρια στο κρυσταλλικό άλας είναι οργανικά και τόσο μικρά που μπορούν εύκολα να μεταβολιστούν στη βιοχημική λειτουργία των ανθρωπίνων κυττάρων. Εξαιτίας αυτού, το κρυσταλλικό άλας από τα Ιμαλάια είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά φάρμακα της φύσης. Το κρυσταλλικό άλας μπορεί να μας βοηθήσει να επανακτήσουμε και να ισορροπήσουμε την ενέργεια του σώματός μας, να επαναφέρουμε την ισορροπία των επιπέδων οξέα-αλκάλια, να διαλύσουμε και να απελευθερώσουμε τις κρυσταλλοποιημένες αποθήκες άλατος (η αιτία για ρευματικές παθήσεις και για πέτρες στα νεφρά και στη χοληδόχο κύστη). Επίσης βοηθά στη διάλυση των βαρέων μετάλλων όπως ο υδράργυρος από τα οδοντικά πρόσθετα και το κάδμιο από το κάπνισμα και την καθημερινή μόλυνση, ρυθμίζει την πίεση, καθαρίζει τα έντερα, θεραπεύει τις δερματικές παθήσεις, τις αναπνευστικές ασθένειες και βοηθά στην απεξάρτηση από εθισμούς.

Το GreenHouse ως το πρώτο πιστοποιημένο απο τη ΔΗΩ ,σημείο πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα , μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε απο μια μεγάλη σειρά βιολογικών προϊόντων χύμα .Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα και η σιγουριά των πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές αφου έτσι αποφεύγουμε το κόστος συσκευασίας .

 
Χαρακτηριστικά
Χωρίς Προσθήκη ΖάχαρηςΝαι
OriginForeign
VeganΝαι
BioΌχι
Lactose FreeΝαι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu