greek-product bio-product
Βιολογική Σοκολάτα 90% Κακάο Γουατεμάλα, 75 γρ., Bio, Kakau
search
  • Βιολογική Σοκολάτα 90% Κακάο Γουατεμάλα, 75 γρ., Bio, Kakau

Βιολογική Σοκολάτα 90% Κακάο Γουατεμάλα, 75 γρ., Bio, Kakau

10895
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής σοκολάτας 90% κακάο Γουατεμάλα, Kakau, σε απίστευτη τιμή από τις σοκολάτες του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Μια σοκολάτα με ζάχαρη καρύδας για απόλαυση χωρίς ενοχές! Χρησιμοποιήστε την για σνακ ή ακόμα και για την παρασκευή γλυκισμάτων!!! Με έντονη γέυση του κακάο για επιπλέον απόλαυση!

6,25 €
με ΦΠΑ

Η Γουατεμάλα είναι η γενέτειρα των Μάγια, είναι εκεί όπου σερβιρίστηκε το πρώτο ρόφημα σοκολάτας ανάμεσα σε ιερείς και μάγους σε τελετουργικά μυστήρια. Η σοκολάτες που παράγονται με κακάο αυτή την μαγική περιοχή έχουν έντονα αρώματα μούρων και νότες σπόρων κακάο.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Organic cocoa nibs from Guatemala – Asochivite*, Organic natural cocoa butter from Peru*, Organic coconut sugar from Indonesia*


*Product of organic farming
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

AGORA OE, 6970107280, 801635994, ΤΥΠΟΥ 3
Συγκατάθεση για cookie