Μονοϋδρική Κρεατίνη, Μικροϊονισμένη σε Σκόνη (100% Pure) - Vegetarian 1.1 lbs (500gr), Now

Νέο προϊόν

   Η μικροϊονισμένη σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης στην τρέχουσα μορφή της, έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες σκόνες μονοϋδρικής κρεατίνης. Το μικρότερο μέγεθος σωματιδίου σημαίνει μεγαλύτερη επιφάνεια, επιτρέποντας την καλύτερη ανάμειξη και την ταχύτερη απορρόφηση στο σώμα.

 
 
 

Περισσότερες λεπτομέρειες

2324

19,50 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: NOW

 
Άλλες πληροφορίες

 

    Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα και η οποία δημιουργείται στο συκώτι, το πάγκρεας και τα νεφρά από διάφορα αμινοξέα. Στη συνέχεια μεταφέρεται στους μύες με την κυκλοφορία του αίματος. Κρεατίνη βρίσκουμε και σε τροφές κυρίως ζωικής προέλευσης.

   Η κρεατίνη είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα μεταξύ των ασκούμενων ατόμων λόγω της ικανότητάς της να λειτουργεί ως δεξαμενή ενέργειας, ειδικά κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής δραστηριότητας. Σε ακήσεις μικρής διάρκειας με μέγιστη ένταση, ο οργανισμός διασπά τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP) σε διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) για την παραγωγή αυτής της ενέργειας. Η κρεατίνη βοηθά το σώμα να μετατρέψει το ADP ξανά σε το ATP, παρέχοντας μεγαλύτερες ποσότητες ΑΤΡ για την παραγωγή ενέργειας, η οποία μπορεί να αυξήσει βραχυπρόθεσμα την αντοχή και τη δύναμη.

   Η κρεατίνη μπορεί επίσης να αποθηκευτεί για μετέπειτα χρήση από κύτταρα που δημιουργούν την "δεξαμενή ενέργειας" με την μορφή φωσφοκρεατίνης. Η μονοϋδρική κρεατίνη της NOW είναι 100% καθαρή και δεν περιέχει πρόσθετα ή συντηρητικά.

 
 
 
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΌχι
Sugar FreeΌχι
OriginForeign
Salt FreeΌχι
VeganΝαι
BioΌχι
Lactose FreeΌχι

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu