Επιθέματα Αποτοξινωτικά 2 τεμάχια, Bodytox

Νέο προϊόν

 Τα “Bodytox Warm Patches” μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για να πραγματοποιήσουν μία ολοκληρωτική αποτοξίνωση του σώματος (εφαρμογή στα πόδια) είτε για την πλήρη ανακούφιση μυικών πόνων (εφαρμογή στο σώμα).

Περισσότερες λεπτομέρειες

6324

20,44 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: BRAND

 
Άλλες πληροφορίες

 1. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τα “Bodytox Warm Patches”, όταν εφαρμόζονται στις πατούσες, προτείνονται για άτομα που έχουν άσχημη κυκλοφορία, που έχουν κρύα πόδια ή χέρια ακόμη και όταν ο καιρός είναι ήπιος. Η μοναδική φόρμουλα μείγματος φυσικών συστατικών υψηλής ποιότητας των “Bodytox Warm Patches” δουλεύουν σε συνεργασία για να βοηθήσουντο σώμα σου να λειτουργήσει με την υψηλότερη δυνατή αποτελεσματικότητα. Τα συστατικά που περιέχονται δημιουργούν ένα από τα τρία πράγματα: αρνητικά ιόντα, υπερυθρή θερμότητα και απορρόφηση των ανεπιθύμητων τοξινών.

Τα “Bodytox Warm Patches” απορροφούν συσσωρευμένες άχρηστες ουσίες στο σώμα σου ενώ κοιμάσαι! Το θεραπευτικό αποτέλεσμα μπορεί να σημειώσει σημαντική διαφορά σε ενέργεια, ζωτικότητα και γενική ευημερία.

Οδηγίες Χρήσης:
Προτού πάτε για ύπνο απλά μετακινείστε το εξωτερικό κάλλυμα και έπειτα τοποθετείστε το έμπλαστρο οριζόντια κατά πλάτος της πατούσας του κάθε ποδιού, πιέζοντας το σταθερά ώστε να κολλήσει καλά. Το επόμενο πρωί το έμπλαστρο με το σκούρο τοξικό απόβλητο του απλά βγαίνει και το πετάτε. Καινούργια έμπλαστρα τοποθετούνται την επόμενη φορά που πάτε για ύπνο: Η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 5-15 μέρες.

2. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ – ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΟΝΩΝ
Όταν τα έμπλαστρα τοποθετούνται στο σώμα, οι ανακουφιστικές ιδιότητες θερμότητας του έμπλαστρου μπορεί να είναι αποτελεσματικές στο να παρέχουν ανακούφιση στο να καταπραύνουν τους πόνους με το να διατηρούν καλή κυκλοφορία του αίματος στην συγκεκριμένη περιοχή. Πρέπει να επισημάνουμε ότι  σε περιπτώσεις όπου υπάρχει φλεγμονή ή ερεθισμός, ένα κρύο επίθεμα ίσως είναι πιο κατάλληλο και για το λόγο αυτό προτείνουμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού το χρησιμοποιήσετε. Τα “Bodytox warm patches” είναι έμπλαστρα που χρησιμοποιούν μία ουσία που παράγει θερμότητα και παγκόσμιας πατέντας μικροκάψουλες, οι οποίες απελευθερώνουν αυψημένα επίπεδα υπέρυθρης ενέργειας.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε το έμπλαστρο στην συγκεκριμένη περιοχή, η οποία προκαλεί δυσφορία. Ξανατοποθετείστε το έμπλαστρο όπως απαιτείται.Κρατείστε το για 12 ώρες το πολύ.

Προσοχή:
Διακόψτε τη χρήση των εμπλάστρων εάν αρχίσουν να ζεσταίνονται υπερβολικά.
 
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των καλλυντικών που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα καλλυντικά και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του καλλυντικού σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

18 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu