• Νέο
bio-product
search

Darboven Βιολογικός Καφές Espresso Intensivo 250g

16305
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ο Cafe Intencion Espresso Intensivo είναι ένας εκλεκτός βιολογικός καφές που πείθει με την ισορροπημένη και μεστή γεύση του, σε συνδυασμό με μια ευχάριστη οξύτητα. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα δυνατό και πλούσιο σε άρωμα καφέ. Απολαύστε την έντονη γεύση του και χαρίστε στον οργανισμό σας την ενέργεια που χρειάζεται!

8,10 €
με ΦΠΑ

Ο καφές περιέχει πολυφαινόλες, που έχουν αντιοξειδωτική δράση, το ποσοστό της οποίας ποικίλλει ανάλογα με το είδος καφέ, ανόργανα άλατα και όπως αναφέραμε παραπάνω την γνωστή σε όλους μας ουσία καφεΐνη, η οποία είναι παρεξηγημένη ως ένα βαθμό από το πολύ κοινό. Πρόκειται για μια φυσική ουσία, η οποία υπάρχει σε περισσότερα από 60 φυτά, ανάμεσα σ΄ αυτά και το τσάι. Η διεγερτική δράση της βοηθά στην τόνωση του ηθικού του ανθρώπου, στην βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης αλλά και στην αύξηση της απόδοσης και των επιπέδων αντοχής στους αθλητές.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Βιολογικός καβουρδισμένος καφές, αλεσμένος

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie