Βιολογική Μυζήθρα Bio 500γρ., Ελληνική, Μενοίκιο

Νέο προϊόν

Πολύ μαλακό τυρί βιολογικού τυρογάλακτος, αλατισμένο, με ξεχωριστή γεύση, που παράγεται με την φροντίδα του Αγροκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Προσοτσάνης Μενοίκιο. Η μυζήθρα Βιο καταναλώνεται σαν νωπό προϊόν ή χρησιμοποιείται για την παρασκευή διαφόρων ειδών πίτας (τυρόπιτα, κ.λ.π.). Συσκευάζεται υπό κενό σε πλαστική θερμοσυρρικνούμενη σακούλα των 0,5 Kg.. Η αναγραφόμενη τιμή είναι ανά κιλό .

Περισσότερες λεπτομέρειες

4651

5,10 €
με Φ.Π.Α

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: ΜΕΝΟΙΚΙΟ

 
Άλλες πληροφορίες

Παρασκευάζεται με την φροντίδα της καθετοποιημένης μονάδας του  Αγροκτηνοτροφικού Συν/σμού Προσοτσάνης ‘Μενοίκιο’

Ο Αγροκτηνοτροφικός Βιομηχανικός Συνεταιρισμός «Μενοίκιο» στην Προσοτσάνη Δράμας, είναι ένας συνεταιρισμός που έχει ως στόχο του τη δημιουργία τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου φροντίζουνε για την εξασφάλιση της ποιότητας από τα πρωταρχικά στάδια της παραγωγής, ξεκινώντας από το χωράφι.

Μέλη του συνεταιρισμού καλλιεργούν τις βιολογικά πιστοποιημένες ζωοτροφές τους στην κοιλάδα του Μενοικίου. Αυτές στη συνέχεια τροφοδοτούν όχι μόνο τις κτηνοτροφικές μονάδες των μελών αλλά και επιλεγμένους παραγωγούς του Νομού Δράμας.

Στη συνέχεια έρχεται το τυροκομείο του συνεταιρισμού όπου παράγονται προϊόντα υψηλής ποιότητας, με διαδικασίες τήρησης όλων των αρχών υγιεινής και ασφάλειας με βάση το πρότυπο ISO 22000. Τα βιολογικά τους προϊόντα πιστοποιούνται από τη BIOHELLAS. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει φέτα, βιολογική φέτα ,λευκό τυρί άλμης από αιγοπρόβειο γάλα, λευκό τυρί άλμης από κατσικίσιο γάλα, βιολογικό γιαούρτι, ανθότυρο, μυζήθρα, τυρί σχάρας (ημίσκληρο τυρί άλμης με δυόσμο κατάλληλο για ψήσιμο σε σχάρα) ενώ σε δοκιμαστικό στάδιο βρίσκονται μία σειρά άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Χαρακτηριστικά
Gluten FreeΝαι
OriginGreek
DemeterΌχι
BioΝαι
Lactose FreeΌχι
 
Επισήμανση

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

 
Μεταφορικά

Το κόστος μεταφοράς με ΕΛΤΑ Courier για την παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνσή σας υπολογίζεται ως εξής:

Πληροφορίες για τα Μεταφορικά με Courier από το Greenhousebio

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu