

Κεμπάπ από φασόλια σόγιας βιολογικής καλλιέργειας .Το φασόλι σόγιας είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, όπως ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και φολικό οξύ. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε στραγγίζουμε το κεμπάπ και το περνάμε στα ξυλάκια.
Τα υπόλοιπα υλικά τα ανακατεύουμε σε ένα πλατύ σκεύος (π.χ. ταψί), και μαρινάρουμε σε αυτά τα σουβλάκια, τα για 2 ώρες.
Ψήνουμε στο γκριλ η σε ψησταριά για 5 λεπτά την κάθε πλευρά η μέχρι να πάρουν χρώμα και να κάνουν κρούστα, κατά την διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε με ένα πινέλο τα σουβλάκια με την μαρινάδα τους.