Βουβαλίσια Μπιφτέκια, Ελληνικά, 480γρ Μπόρας Προϊόντα Βουβάλου

Νέο προϊόν

Μπιφτέκια από εκλεκτό ελληνικό βουβαλίσιο κρέας . Το βουβαλίσιο κρέας είναι υψηλότατης ποιότητας: περισσότερες πρωτεΐνες, διπλάσιο σίδηρο, λιγότερο λίπος και μεστή γεύση που δεν διαφέρει πολύ από αυτή του μοσχαρίσιου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2605

9,50 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τεμάχια: - +

Άλλα προϊόντα από: ΜΠΟΡΑΣ ΠΡ.ΒΟΥΒΑΛΟΥ

 
Άλλες πληροφορίες

 

Η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων στη Λιβαδιά Σερρών .

Διασφάλιση ποιότητας

Κατά τη διάρκεια όλη της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζονται πιστοποιημένα συστήματα Διαχείρισης της Ποιότητας και Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) ISO 22000:2005. Με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον καταναλωτή , φροντίζεται τα προϊόντα να διακρίνονται για την υψηλή διατροφική τους αξία και ποιότητα. Οι εντατικοί και αυστηροί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζουν την τήρηση των κανόνων υγιεινής, των προδιαγραφών, καθώς και των απαιτήσεων των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας.

 

Για τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων , γίνεται συνεχής παρακολούθηση των διαδικασιών σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, από τη γέννηση και εκτροφή του Βούβαλου μέχρι την αποστολή των τυποποιημένων προϊόντων της εταρείας. Η εταρεία  εγγυάται προς τους καταναλωτές  ότι ακολουθεί έναν ολοκληρωμένο ποιοτικό έλεγχο από τη γέννηση των Βουβαλιών, μέχρι και την παραγωγή των τελικών προϊόντων στη σύγχρονη μονάδα τυποποίησης της επιχείρησης μας.

 
Χαρακτηριστικά
OriginGreek
Χωρίς Προσθήκη ΑλατιούΌχι
VeganΌχι
BioΌχι
 
Μεταφορικά

Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών, εφόσον επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημά μας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική - courier, που θα παραλάβει την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας.

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

QR code

Menu