Στέβια DeligioStevio 300γρ., Deligios
search
  • Στέβια DeligioStevio 300γρ., Deligios

Στέβια EryStevio 300γρ., Deligios

1621
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το DeligioStevia αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση στην ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά, αφού είναι το μόνο γλυκαντικό Στέβιας που συνδυάζει τρία βασικά πλεονεκτήματα: 100% φυσικό, μηδέν θερμίδες και εξαιρετική γεύση χωρίς υπερβολική γλυκύτητα ή μεταλλική επίγευση. Κάθε κουταλιά DeligioStevia γλυκαίνει όσο μία κουταλιά ζάχαρη

8,21 €
με ΦΠΑ

Το DeligioStevia της Deligios προέρχεται από επιλεγμένα μέρη του φυτού Στέβια από όπου και προκύπτει το εκχύλισμα στέβιας με την υψηλότερη καθαρότητα (97%) και την καλύτερη γεύση, γνωστό σαν Reb A. Με προέλευση την Παραγουάη, η Στέβια χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Νότια Αμερική και πιο πρόσφατα έγινε δημοφιλής σε Ασία και ΗΠΑ σαν το φυσικό γλυκαντικό που δεν προσδίδει καθόλου θερμίδες. Το 2011 έφτασε και στην Ευρώπη.

Το ταξίδι του DeligioStevia είναι απλό. Ξεκινάει από τα φύλλα της Στέβια από τα οποία εξάγεται η γλυκαντική τους ουσία με την καλύτερη γεύση μέσα από μία μέθοδο εκχύλισης που μοιάζει με την ετοιμασία του τσαγιού. Έτσι προκύπτει το εκχύλισμα στέβιας Reb A (Ρεμπαουδιοσίδη Α με καθαρότητα 97%) που έχει 300 φορές την γλυκύτητα της ζάχαρης. Το Reb A στην συνέχεια συνδυάζεται με ερυθριτόλη, μία φυσική αλκοόλη ήπιας γλυκύτητας που υπάρχει σε φρούτα και λαχανικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό προϊόν που έχει γεύση και υφή σαν ζάχαρη, αλλά δεν προσδίδει καθόλου θερμίδες.

Τα Γλυκαντικά Στέβιας δεν έχουν όλα το ίδιο καλή γεύση ή μηδέν θερμίδες, ούτε όλα χρησιμοποιούν μόνο φυσικά συστατικά. Το μυστικό βρίσκεται στην καθαρότητα του εκχυλίσματος στέβιας αλλά και στον κατάλληλο συνδυασμό του με άλλα συστατικά. Μάθετε περισσότερα για τα Είδη και μορφές Στέβιας (Στέβια Blends).

DeligioStevio αντί για ζάχαρη και τεχνητά γλυκαντικά

Πολλές πρόσφατες επιστημονικές έρευνες καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: η κατανάλωση της ζάχαρης δεν προσδίδει μόνο θερμίδες, αλλά ευθύνεται σημαντικά για την αύξηση της παχυσαρκίας και του σακχαρώδους διαβήτη. Από την άλλη μεριά, οι τεχνητές γλυκαντικές ύλες που παράγονται συνθετικά στο εργαστήριο και είναι αρκετά διαδεδομένες όπως η σακχαρίνη και η ασπαρτάμη, έχουν συχνά αμφισβητηθεί από τους επιστήμονες για την ασφάλεια της χρήσης τους.

Το DeligioStevio αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση στην ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά, αφού είναι το μόνο γλυκαντικό Στέβιας που συνδυάζει τρία βασικά πλεονεκτήματα: 100% φυσικό, μηδέν θερμίδες και εξαιρετική γεύση χωρίς υπερβολική γλυκύτητα ή μεταλλική επίγευση.

Χρησιμοποιήστε το για να γλυκάνετε με φυσικό τρόπο τον καφέ, το τσάι, τις φρουτοσαλάτες ή τα δημητριακά πρωϊνού χωρίς να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με «κενές» θερμίδες. Κατάλληλο και για συνταγές. Κάθε κουταλιά EryStevio γλυκαίνει όσο μία κουταλιά ζάχαρη.

Ιδανικό και για όσους υιοθετούν ένα πιό υγιεινό τρόπο ζωής ή επιθυμούν να ελέγξουν το βάρος τους. Κατάλληλο και για διαβητικούς στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής. Με 8,60 € το κουτί των 300 γραμ. (60 μερίδες).

Στέβια και μαγειρική

Σε αντίθεση με αρκετές άλλες γλυκαντικές ύλες, η στέβια είναι σταθερή, δεν αλλοιώνεται και δεν χάνει τη γλυκύτητά της, ακόμα κι όταν μαγειρεύεται σε θερμοκρασίες έως και 200°C. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υποκαταστήσει τη ζάχαρη σε ένα πιο ευρύ φάσμα τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων καυτών ροφημάτων και γλυκών που απαιτούν βράσιμο ή ψήσιμο.

Παρόμοια συμπεριφορά στην μαγειρική παρουσιάζει και η ερυθριτόλη, που όπως και η στέβια είναι φυσικό γλυκαντικό που δεν προσδίδει θερμίδες.

Το DeligioStevio της Deligios διατηρεί τα παραπάνω πλεονεκτήματα αφού συνδυάζει αρμονικά Στέβια και Ερυθριτόλη, ενώ σε συνεργασία με την σεφσας προσφέρει υπέροχες συνταγές για να απολαύσετε τα οφέλη του και στην μαγειρική.

Κατανάλωση DeligioStevio από διαβητικούς

Το DeligioStevio είναι κατάλληλο και για διαβητικούς γιατί έχει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη, δηλαδή δεν επηρεάζει το σάκχαρο του αίματος. Διάφορες προκαταρκτικές μελέτες έχουν δείξει ότι η στέβια μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα από τους διαβητικούς αντί της ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών υλών, γιατί μεταβολίζεται στον οργανισμό, χωρίς να επηρεάζει το σάκχαρο του αίματος και χωρίς να απαιτεί την παραγωγή ινσουλίνης.

Εντούτοις, επειδή είναι άγνωστο το εάν βελτιώνει μακροπρόθεσμα το γλυκαιμικό έλεγχο, τα διαβητικά άτομα θα πρέπει να συμβουλεύονται οπωσδήποτε το γιατρό τους πριν αποφασίσουν να την εντάξουν συστηματικά στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.

Επίσης, συνιστάται να διαβάζουν προσεκτικά τις ετικέτες των προϊόντων, αφού τα συστατικά που χρησιμοποιούν κάποια γλυκαντικά Στέβιας επηρεάζουν το σάκχαρο του αίματος.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Lactose Free
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

F&B INNOVATION PARTNERS, 2299084110, 800597951, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΥ