

Παραδοσιακά ιταλικά ζυμαρικά φτιαγμένα από βιολογικό σιμιγδάλι ντίνκελ χρησιμοποιώντας την μέθοδο της αργής 48ωρης ξήρανσης . Μέθοδος η οποια διασφαλίζει πως το ζυμαρικό διατηρεί όλα του τα οργανοληπτικά συστατικά καθώς βέβαια την πλούσια και γεμάτη γεύση του .Το σιτάρι ντίνκελ είναι πιο εύπεπτο και περιέχει έως 25% περισσότερη πρωτεϊνη από το κοινό σιτάρι.
Η Castagno έχει γνώση και εμπειρία στην παραγωγή βιολογικών ζυμαρικών για τρεις γενιές , σχεδόν έναν αιώνα . Ενάντια στην καταπίεση της δεκαετίας του εξήντα του περασμένου αιώνα, όταν εισήχθησαν λιπασμάτα και χημικά για την επίσπευση της παραγωγής ,η Castagno συνέχισε πεισματικά τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής από δημητριακά που καλλιεργούνται βιολογικά.