

Βιολογικά ιταλικά παραδοσιακά ζυμαρικά φτιαγμένα από διαλεχτές πρώτες ύλες και με τη μέθοδο της αργής ξήρανσης ώστε να μην χάσουν τα θρεπτικά συστατικά τους αλλά και την μοναδική και πλούσια γεύση τους . Είναι κατάλληλο για όσους κάνουν διατροφή χωρίς γλουτένη .Η φλούδα που διατηρεί το καστανό ρύζι το καθιστούν μία πλούσια πηγή σε πρωτεΐνες, θειαμίνη, ασβέστιο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες και κάλιο.
Προϊόν το οποίο δεν περιέχει γλουτένη δε φέρει όμως την πιστοποίηση glutenfree το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να έχει ίχνη γλουτένης απο πρόσμιξη . Μη κατάλληλο για άτομα που πάσχουν απο κοιλιοκάκη.
Η Castagno έχει γνώση και εμπειρία στην παραγωγή βιολογικών ζυμαρικών για τρεις γενιές , σχεδόν έναν αιώνα . Ενάντια στην καταπίεση της δεκαετίας του εξήντα του περασμένου αιώνα, όταν εισήχθησαν λιπασμάτα και χημικά για την επίσπευση της παραγωγής ,η Castagno συνέχισε πεισματικά τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής από δημητριακά που καλλιεργούνται βιολογικά.