

Βιολογικό παραδοσιακό ζυμαρικό παρασκευασμένο στην Ιταλία από διαλεχτές πρώτες ύλες με τη μέθοδο της αργής ξήρανσης για να κρατήσει αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του αλλά και την πλούσια γεύση του . Το σκόρδο και ο μαιντανός προσφέρουν στο σπαγγέτι εξαιρετικό πικάντικο άρωμα και μοναδική μεσογεική γεύση .
Η Castagno έχει γνώση και εμπειρία στην παραγωγή βιολογικών ζυμαρικών για τρεις γενιές , σχεδόν έναν αιώνα . Ενάντια στην καταπίεση της δεκαετίας του εξήντα του περασμένου αιώνα, όταν εισήχθησαν λιπασμάτα και χημικά για την επίσπευση της παραγωγής ,η Castagno συνέχισε πεισματικά τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής από δημητριακά που καλλιεργούνται βιολογικά.