

Παραδοσιακό ιταλικό σπαγγέτι με πικάντικη γεύση . Παρασκεύαζεται από βιολογικές πρώτες ύλες με τη μέθοδο της 48ωρης αργής ωρίμανσης εξασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση των οργανοληπτικών συστατικών τους και την απαράμιλλη γεύση τους .
Η Castagno έχει γνώση και εμπειρία στην παραγωγή βιολογικών ζυμαρικών για τρεις γενιές , σχεδόν έναν αιώνα . Ενάντια στην καταπίεση της δεκαετίας του εξήντα του περασμένου αιώνα, όταν εισήχθησαν λιπασμάτα και χημικά για την επίσπευση της παραγωγής ,η Castagno συνέχισε πεισματικά τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής από δημητριακά που καλλιεργούνται βιολογικά.