

Παραδοσιάκα ιταλικά βιολογικά ζυμαρικά από διαλεχτές πρώτες ύλες . Είναι παρασκευασμένα με τη μέθοδο της αργής 48ωρης ξήρανσης διατηρώντας έτσι τα οργανοληπτικά συστατικά τους και την απαράμιλλη γεύση τους .Η σίκαλη είναι πηγή πολλών απαραίτητων βιταμινών και ανόργανων συστατικών και είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών , σιδήρου και θειαμίνης .
Η Castagno έχει γνώση και εμπειρία στην παραγωγή βιολογικών ζυμαρικών για τρεις γενιές , σχεδόν έναν αιώνα . Ενάντια στην καταπίεση της δεκαετίας του εξήντα του περασμένου αιώνα, όταν εισήχθησαν λιπασμάτα και χημικά για την επίσπευση της παραγωγής ,η Castagno συνέχισε πεισματικά τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής από δημητριακά που καλλιεργούνται βιολογικά.