• -45%
Εχινάτσια Χ3, 30 κάψουλες, Superfoods
search
  • Εχινάτσια Χ3, 30 κάψουλες, Superfoods

Εχινάτσια Χ3, 30 κάψουλες, Superfoods

10790
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά εχινάκειας, Superfoods, σε μοναδική τιμή από τα Προϊόντα εχινάκειας του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Η εχινάκεια συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού & τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

8,20 €
14,90 €
με ΦΠΑ

Το γένος της Echinacea ευδοκιμεί στην Αμερική ενώ οι ρίζες του ονόματός του βρίσκονται στην αρχαία Ελλάδα και στο όνομα «εχίνος», δηλαδή «σκαντζόχοιρος» χάρει στο χαρακτηριστικό σχήμα της κεφαλής του φυτού. Από τα εννιά διαφορετικά είδη Echinacea που υπάρχουν, μόνο τρία χρησιμοποιούνται για φαρμακευτικούς σκοπούς: E. Purpurea, E. Pallida και E. Angustifolia. Κάθε είδος Echinacea περιέχει ένα διαφορετικό είδος αντιοξειδωτικών, τις πολυφαινόλες. Βάσει μελετών, οι πολυφαινόλες που εντοπίζονται στην Echinacea οφείλουν τη δράση της στην ενίσχυση του ανοσοποιητικό συστήματος καθ’ όλη τη διάρκειά ενός κρυολογήματος.

Το SUPERFOODS ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ Χ3 περιέχει ένα συνδυασμό και από τα 3 είδη Echinacea (E. Purpurea, E. Pallida, E. Angustifolia) μαζί με Βιταμίνη C & Ψευδαργύρο Zn, που συμβάλλουν στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ενεργά Συστατικά

E. purpurea extract (4% polyphenols) - 80mg

E. pallida extract (10:1) - 80mg

E. angustifolia (4:1) - 50mg

Vitamin C - 100mg

125% Zinc - 10mg

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως μαζί με το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Δεν ενδείκνυται για μακροχρόνια χορήγηση, άνω των 10 ημερών.

Προτείνεται Σε

- Όσους θέλουν να ενισχύσουν την φυσική άμυνα του οργανισμού τους.

- Όσους αναζητούν φυσική λύση στο κοινό κρυολόγημα.

- Όσους αντιμετωπίζουν συχνά το κοινό κρυολόγημα και επιθυμούν να μειώσουν τη διάρκεια και ένταση των συμπτωμάτων

Κατηγορίες
Προϊόντα Εχινάκειας
Υγεία
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.