ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΕΩΣ 4 ΚΙΛΑ!
* ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ & ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ
Ένα μοναδικό προϊόν βιολογικής καλλιέργειας από τη thinkgreen με πολλές ωφέλιμες ιδιότητες και πολύπλευρες χρήσεις από την αρχαιότητα. Στις μέρες μας χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική, στη αρωματοποιία, στην ποτοποιία, στη ζαχαροπλαστική, στην αρτοποιία και επίσης στη μαγειρική.
Ψητή πιπεριά Φλωρίνης βιολογικής καλλιέργειας, τραγανή, πλούσια σε σάρκα . Oι πιπεριές Φλωρίνης αποτελούν ένα εύγεστο και ολιγοθερμιδικό μεζεδάκι, πλούσιο σε βιταμίνες C, Α, Κ, B6 και Ε.Καθώς παντρεύονται με την εξισορροπημένη γεύση του σκόρδου, ξυδιού και ελαιολάδου σας χαρίζουν μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
Ελιά Θρούμπα βιολογικής καλλιέργειας απο το νησί της Θάσου , συσκευασμένη σε προστατευτική ατμόσφαιρα αζώτου και χωρίς να περιέχει αλάτι ή ξύδι .
Ελιά Θρούμπα βιολογικής καλλιέργειας απο το νησί της Θάσου , συσκευασμένη σε προστατευτική ατμόσφαιρα αζώτου και χωρίς να περιέχει αλάτι ή ξύδι . Συστατικά "Ελιά Θρούμπα , σκόρδο , θυμάρι , Κόλιανδρος , Γλυκάνισο , Φυσικός χυμός λεμονιού"
Η επιλεγμένη σαρδέλα thinkgreen αλιεύεται στα ανοιχτά του βορείου Αιγαίου στη περιοχή του Αγίου Όρους και η επεξεργασία της γίνεται όσο είναι ακόμη φρέσκια. Η σαρδέλα αυτής της περιοχής είναι γνωστή για την εξαιρετική της γεύση, η οποία οφείλεται τόσο στο ποσοστό άλατος στο νερό όσο και στον πλούσιο βυθό αυτής της θαλάσσιας περιοχής.
Ο συνδυασμός του καπνιστού τόνου yellow fin Albacares με το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο της th!nkgreen, το οποίο προστίθεται στην συνέχεια, επιτρέπει την δημιουργία μίας εξαιρετικής και πρωτότυπης γεύσης. Προσθέστε τον νόστιμο καπνιστό τόνο th!nkgreen στο τραπέζι σας!
Τόνος albacares σε ελληνικό ελαιόλαδο* από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Ο επιλεγμένος τόνος της thinkgreen είναι από την εκλεκτή ποικιλία albacares yellow fin (κιτρινόπτερος) με απαλό ροζ χρώμα, συμπαγή, τρυφερή υφή και λεπτή, ντελικάτη γεύση. Προέρχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό και υπόκειται στην συνθήκη Dolphin safe.
Ο επιλεγμένος γαύρος thinkgreen αλιεύεται στα ανοιχτά του βορείου Αιγαίου στη περιοχή του Αγίου Όρους και η επεξεργασία του γίνεται όσο είναι ακόμη φρέσκος. Ο γαύρος αυτής της περιοχής είναι γνωστός για την εξαιρετική του γεύση, η οποία οφείλεται τόσο στο ποσοστό άλατος στο νερό όσο και στον πλούσιο βυθό αυτής της θαλάσσιας περιοχής.