ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΕΩΣ 4 ΚΙΛΑ!
* ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ & ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ
Τα Αμπελόφυλλα Της Μαριάννας συλλέγονται στα αμπέλια της οικογένειας Καζάκη από ειδικευμένο συνεργείο και μεταφέρονται αμέσως στο συσκευαστήριο. Εκεί γίνεται η αφαίρεση των στελεχών (κοτσάνι) των φύλλων, και η προσεκτική συσκευασία στα βάζα με την άλμη. Η όλη διαδικασία, ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να έχετε στο πιάτο σας ολόκληρη τη φρεσκάδα...
Σπανακόπιτα (νηστίσιμη) της Μαριάννας με φρέσκο σπανάκι και μυρωδικά. Με τραγανό χειροποίητο φύλλο και γέμιση από ολόφρεσκα υλικά φτιαγμένη με την πατροπαράδοτη συνταγή .
Πατροπαράδοτη συνταγή τυρόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέρι και ολόκληρη φέτα Μεβγάλ .Από διαλεχτά υλικά όπως όλες οι πίτες της Μαριάννας . Μπορείτε να την απολαύσετε βάζοντας την απευθείας στο φούρνο για 30-45' .
Παραδοσιακή κιμαδόπιτα φτιαγμένη με την πατροπαράδοτη συνταγή από τον Συνεταιρισμό Γυναικών " Οι Γωνιάτισσες". Το φύλλο είναι χειροποίητο και η γέμιση από τα πιο αγνά & φρέσκα υλικά .Ψήνεται απ΄ευθείας στο φούρνο για 30-45' .
Παραδοσιακή πρασοτυρόπιτα φτιαγμένη με τον πατροπαράδοτο τρόπο με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι , τραγανά φρέσκα πράσα και φέτα . Έτοιμη να την απολάυσετε αφού ψηθεί απ΄ευθείας στο φούρνο για 30-45 ΄ .
Η σπανακοτυρόπιτα της Μαριάννας παράγεται από το συνεταιρισμό γυναικών της Νέας Γωνιάς "Οι Γωνιάτισες", χρησιμοποιώντας την συνταγή της Μαριάννας Καζάκη και υπό τη συνεχή επίβλεψή της. Το φύλλο παράγεται καθημερινά και είναι απλωμένο στο χέρι, ενώ η γέμιση ετοιμάζεται με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά και με τις πατροπαράδοτες συνταγές.
Γλυκιά σπιτική κολοκυθόπιτα με χειροποίητο φύλλο και γλυκιά κίτρινη κολοκύθα. Υπέροχη όπως όλες οι πίτες της Μαριάνννας και του Συναιτερισμού Γυναικών "οι Γωνιάτισσες" .
Νηστίσιμη παραδοσιακή πρασόπιτα φτιαγμένη με τον πατροπαράδοτο τρόπο . Το φύλλο απλώνεται στο χέρι και η γέμιση είναι από ολόφρεσκα πράσα. Το αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη τραγανή πεντανόστιμη πίτα έτοιμη σε λίγα λεπτά .
Οι Πίτες Της Μαριάννας παράγονται από το συνεταιρισμό γυναικών της Νέας Γωνιάς "Οι Γωνιάτισες", χρησιμοποιώντας τις συνταγές της Μαριάννας Καζάκη και υπό τη συνεχή επίβλεψή της. Το φύλλο παράγεται καθημερινά και είναι απλωμένο στο χέρι, ενώ η γέμιση ετοιμάζεται με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά και με τις πατροπαράδοτες συνταγές.
Ντολμαδάκια χωρίς κιμά με φρεσκοστιμμένο χυμό λεμονιού .Τα κατεψυγμένα Ντολμαδάκια της Μαριάννας διατίθενται σε πρακτική συσκευασία των 500 γραμμαρίων (περίπου 40 ντολμαδάκια - 4 μερίδες), σε στρογγυλό τάπερ κατάλληλο για τρόφιμα κλεισμένα αεροστεγώς. Είναι έτοιμα μετά από 20' βράσιμο σε σιγανή φωτιά .