Βιολογικές Φρυγανιές απο Σιτάρι Dinkel 200γρ. Bio, Holle

New product

Φρυγανιές απο σιτάρι Dinkel Ολικής Αλέσεως .

Κατάλληλες για μετά τον 6ο μήνα . 

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών .Δεν περιέχουν γάλα ή αυγό . Δεν περιέχουν πρωτεϊνη γάλακτος .

 

Ιδιαίτερα εύκολες στην πέψη .

 
 

More details

872

4,40 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: HOLLE

 
More info

Συστατικά:

 

 

Σιτάρι Dinkelτύπου 550, Σιτάρι Dinkel ολικής άλεσης, φοινικέλαιο, μαγιά, αλάτι, αλεύρι λούπινου, βιταμίνη Β1 (απαιτείται από το νόμο)

 

 

 

Γενικές Πληροφορίες

 

Ήπιες στην γεύση και εύκολες στην πέψη, η Holle Βιολογικές Φρυγανιές  είναι ιδανικές για το μωρό, είτε ως σνακ είτε ως εκπαίδευση για τα πρώτα μασουλήματά του . Συμβάλλουν έτσι  στην ανάπτυξη των σιαγόνων και των μυών της μάσησηςαλλά βέβαια και στην γενικότερη ανάπτυξη του μωρού σας .

 

 

 

Παραγωγή:

 

Οι Holle Βιολογικές Dinkel-φρυγανιές παράγονται  από  βιολογικά συστατικά και παρασκευάζονται με φυσική μαγιά και θαλασσινό αλάτι Το παξιμάδι είναι χωρίς ζάχαρη και δεν περιέχει συστατικά που προκαλούν αλλεργία, όπως η πρωτεΐνη κοτόπουλου, πρωτεΐνη γάλακτος και σιταριού.

 

 

 

Σημαντικές πληροφορίες:

 

Παρακαλώ μην επιτρέψει στο μωρό σας να δαγκώσει στο παξιμάδι χωρίς επίβλεψη. Μην δίνετε παξιμάδι όταν το μωρό σας είναι ξαπλωμένο –( κίνδυνος πνιγμού).

 Παρακαλούμε φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην συσκευασία όσον αφορά την δοσολογία σε σωστές ποσότητες,. Αυτό θα εξασφαλίσει  ότι το μωρό σας λαμβάνει το σωστό ποσό των θρεπτικών συστατικών.  Περιέχει υδατάνθρακες, όπως όλα τα προϊόντα δημητριακών. Η συνεχής επαφή με υγρούς υδατάνθρακες μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα, ως εκ τούτου προσέξτε την υγιεινή των δοντιών του μωρού.

 

 

 

Ποιότητα:

 

Βιολογική και βιοδυναμική (Demeter)

Η βιοδυναμική γεωργία είναι μια οικολογική γεωργία που λαμβάνει υπ' όψη της πέραν των φυσικών παραγόντων και αφανείς δυνάμεις στη φύση που παίζουν σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες της ζωής, την υγεία και ευρωστία των φυτών και των γεωργικών ζώων.
 Αναλυτικότερα , μέσα από την ανακύκλωση των οργανικών υλικών και την  αποφυγή κάθε είδους επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και αποδυνάμωσης της ζωής των φυτών και των  ζώων σταθεροποίηται η οικολογική ισορροπία. Προστατεύεται  ποικιλία μικροοργανισμών στο έδαφος ενώ οι εργασίες εναρμονίζονται σύμφωνα με τους κοσμικούς ρυθμούς, δηλαδή οι διάφορες εργασίες, σπορά, φύτεμα, κλάδεμα, συγκομιδή κλπ. να γίνονται τις ευνοϊκές χρονικές στιγμές.

Επιπλέον η φυτική παραγωγή συνδυάζεται με την κατάλληλη κτηνοτροφία, τόση που να μπορεί να τραφεί από παραγωγή του κτήματος.Επιλέγονται μόνο φυτά και ζώα που ταιριάζουν στις συνθήκες της περιοχής κι έχουν αυξημένη αντοχή.
  Το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των ζωοτροφών, προέρχονται από το ίδιο το κτήμα. Ζωοτροφές που έρχονται απ' αλλού θα είναι μόνο συμπλήρωμα και θα πρέπει να προέρχονται από βιοδυναμικό αγρόκτημα ή τουλάχιστον από βιολογικό. Στις ζωοτροφές δεν επιτρέπονται χημικά πρόσθετα, αντιβιοτικά κλπ. φάρμακα. - Για θεραπείες χρησιμοποιούνται κυρίως ομοιοπαθητικά φάρμακα και βότανα.

 Ο αγρότης εργάζεται ευχάριστα και δημιουργικά σε ένα αρμονικό τοπίο και  προσπαθεί να κάνει το κτήμα του έναν όσο το δυνατόν αυτάρκη ζωντανό οργανισμό, από την παραγωγικότητα του οποίου θα μπορεί να προσφέρει υγιή, ζωντανή τροφή και σε άλλους, τροφή που θα βοηθά τους ανθρώπους να γίνονται όχι μόνο πιο υγιείς αλλά ακόμη και πιο συνειδητοί.

 
 
 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeYES
OriginForeign
Salt FreeNO
DemeterYES
BioYES
Lactose FreeYES
 
Συστατικά

Αλέυρι σπελτ βιοδυναμικής καλλιέργειας (83%), αναποφλοίωτο σιτάρι σπελτ βιοδυναμικής καλλιέργειας (11 %), βιολογικό ηλιέλαιο, βιολογική μαγιά, βιταμίνη B1 (προστίθεται σύμφωνα με τον νόμο)

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu