Μείγμα Αμινοξέων 750mg 360 Caps, Now

New product

Το NOW® Amino Complete προσφέρει ένα μοναδικό ισορροπημένο μίγμα των 20 βασικών και μη βασικών αμινοξέων, που προέρχονται από ορό γάλακτος (Whey protein) και πρωτεΐνη σόγιας και είναι εύκολα απορροφούμενα.

 

 
 
 

More details

277

30,10 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

 

Για τους φανατικούς του Fitness και του Body Building ή και απλά για όλα τα δραστήρια άτομα ένα συμπλήρωμα με άριστης ποιότητας αμινοξέα όπως το NOW® Amino Complete, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της δύναμης και αντοχής, την οικοδόμηση των μυών, αλλά και την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού.

 

Ζωτικής σημασίας για τη ζωή, τα αμινοξέα αποτελούν τους θεμέλιους λίθους των πρωτεϊνών, συνδέονται μεταξύ τους με πεπτιδικούς δεσμούς και ανάλογα με το είδος τους σχηματίζουν διάφορα πολυπεπτίδια, τις πρωτεΐνες.Δίπλα στο νερό, τα αμινοξέα υπό την μορφή πρωτεϊνών απαρτίζουν το δεύτερο μεγαλύτερο μέρος του βάρους του σώματος.

Τα αμινοξέα είναι είκοσι, όμως ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται απαραίτητα τα 9 από αυτά, αφού δεν μπορεί να τα συνθέσει. Αυτά καλούνται απαραίτητα αμινοξέα και είναι η ιστιδίνη, η λευκίνη, η ισολευκίνη, η λυσίνη, η μεθειονίνη, η φαινυλαλανίνη, η θρεονίνη, η τρυπτοφάνη και η βαλίνη. Τα υπόλοιπα αμινοξέα μπορούν να παρασκευασθούν στον ανθρώπινο οργανισμό και καλούνται μη απαραίτητα αμινοξέα.Επειδή όμως αυτή η διεργασία είναι αρκετά σύνθετη και χρονοβόρα, είναι προτιμότερο να φροντίσετε όλα τα αμινοξέα να περιέχονται στη δίαιτά σας ή τα συμπληρώματα διατροφής σας.

 
 
 
 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

L-LYSINE 500 MG-100 TABS

13,23 € 18,90 € -30%

QR code

Menu