Προβιοτικά Super 5 60 Κάψουλες, Flora - Udo's Choice

New product

• Καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή
• Παρέχει τα φιλικά βακτήρια που ενισχύουν τη στοματική υγεία και καταπολεμά τα παθογόνα που προκαλούν ουλίτιδα, τερηδόνα, φλεγμονές, άφθες και στοματίτιδα
• Ιδανικό για ταξιδιώτες και όσους έχουν ευαισθησία στο ανώτερο τμήμα του πεπτικού συστήματος
• Μοναδική γεύση βατόμουρου σε μασώμενη ταμπλέτα

More details

53

26,52 €

34,00 €

-22%

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

 
More info
Για τη στοματική υγεία για όλες τις ηλικίες
Το πεπτικό σύστημα αρχίζει από το στόμα και τα φιλικά βακτήρια χρειάζονται για την προστασία από τα εχθρικά παθογόνα που προκαλούν άφθες, στοματίτιδες, ουλίτιδες, προβλήματα στα δόντια, φλεγμονές και δυσάρεστη αναπνοή. Για να εγκατασταθούν στη στοματική κοιλότητα και να είναι αποτελεσματικά τα προβιοτικά, θα πρέπει να έρθουν σε άμεση επαφή με το στόμα, τα δόντια, τα ούλα, το λαιμό και τον οισοφάγο. Το Super 5 είναι ένας γευστικός τρόπος για την πρόσληψη των προβιοτικών- ιδιαίτερα του L. Salivarius, το οποίο δεν είναι καθόλου συχνό στα συμπληρώματα - με τον τρόπο ακριβώς που πρέπει. Αφήνοντας την ταμπλέτα να λιώσει στο στόμα μετά από κάθε γεύμα, εκμεταλλευόμενα τη ζέστη και την υγρασία του στόματος τα προβιοτικά αναπτύσσονται και «δουλεύουν». Το Super 5 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει την υγεία του ανώτερου πεπτικού (στόμα, λαιμός, οισοφάγος) και να διατηρεί τη σωστή ισορροπία των φιλικών βακτηρίων στις συγκεκριμένες περιοχές.
 
Συστατικά: Κάθε ταμπλέτα περιέχει εγγυημένα όχι λιγότερα από 1 δις ζώντα κύτταρα κατά το χρόνο παρασκευής (690 εκατ. στην ημερομηνία λήξης)
 
 
  Lactobacillus acidophilus HA-122       60%
  Bifidobacterium bifidum HA-132       15%  
  Streptococcus thermophilus HA-110       15%
  Lactobacillus bulgaricus HA-137         5%
  Lactobacillus salivarius HA-118         5%
 
 Έκδοχα: Μαλτοδεξτρίνη, Sucanat®, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στερεατικό μαγνήσιο, ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, φυσικό άρωμα βατόμουρου και φυσικό χρώμα. Μπορεί να περιέχει ίχνη από: σκόνη & ορό γάλακτος, λεκιθίνη σόγιας (<1%).
Προτεινόμενη χρήση: Για την επαναφορά  της υγιούς στοματικής χλωρίδας  αφήστε να λιώσει στο στόμα 1 ταμπλέτα (μετά από κάθε γεύμα) 3 φορές  τη μέρα ή 1 φορά την ημέρα για τη διατήρηση υγιούς στοματικής χλωρίδας.
ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Μπορεί να περιέχει ίχνη από σκόνη ή ορό γάλακτος ή λεκιθίνη σόγιας (λιγότερο από 1%).
 Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευθείτε γιατρό εάν συμπτώματα πεπτικών διαταραχών (π.χ. διάρροια) εμφανιστούν, χειροτερέψουν ή επιμείνουν
 πάνω από 3 μέρες.
 Μην το χρησιμοποιείτε αν έχετε ναυτία, πυρετό, έμετο, διάρροια με αίμα ή σοβαρό κοιλιακό πόνο.
 Μην το χρησιμοποιείτε αν είστε σε κατάσταση με χαμηλό ανοσοποιητικό (π.χ. AIDS, λέμφωμα, μακροχρόνια λήψη κορτικοστεροειδών).
 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.
 
 TIP:
- Κλινικές έρευνες δείχνουν ότι ο S. Thermophilus και ο L. Bulgaricus καταπολεμούν τον επικίνδυνο mutans Streptococcus που προκαλεί την τερηδόνα. Επίσης ο L. Salivarius παράγει γαλακτικό οξύ το οποίο αντιμάχεται το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού που προκαλεί γαστρικά έλκη.
  
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

21 other products in the same category:

L-LYSINE 500 MG-100 TABS

12,99 € 19,99 € -35%

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu