Λεκιθίνη σε Κόκκους GMO 454gr, Now

New product

Η NOW® Non-GMO Lecithin Granules (σε κόκκους) προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένους σπόρους σόγιας που έχουν Ταυτότητα Κονσερβοποίησης (IP). Αυτό εγγυάται ότι η σόγια είναι από σπόρους που έχουν πιστοποιηθεί ως Non-GMO.

 
 
 

More details

292

35,20 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

Η Λεκιθίνη είναι μια φυσική ένωση που βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα των φυτών και των ζώων. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε όλες σχεδόν τις βιολογικές διαδικασίες - συμπεριλαμβανομένης της νευροδιαβίβασης, την αναπνοή και την παραγωγή ενέργειας. Η λέξη λεκιθίνη προέρχεται από την ελληνική Lekithos, που σημαίνει «κρόκο αυγού». Ένα όνομα που ταιριάζει σε αυτήν τη βασική ουσία, αφού το αυγό θεωρείται σύμβολο της ζωής, της δύναμης και της γονιμότητας. Η Λεκιθίνη είναι σημαντική για όλες αυτές τις βιολογικές λειτουργίες και ακόμη περισσότερες.

Ο εγκέφαλός μας είναι περίπου 30% λεκιθίνη. Το έλυτρο μυελίνης που προστατεύει τον εγκέφαλο, τη σπονδυλική στήλη και χιλιάδες νεύρα στο σώμα σας είναι σχεδόν κατα δύο τρίτα λεκιθίνη. Ακόμη και η καρδιά έχει μια υψηλή συγκέντρωση λεκιθίνης. Η Λεκιθίνη αποτελείται από πολλά διαφορετικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της χολίνης, λινελαϊκού οξέως, φωσφατιδυλσερίνης, ευεργετικών λιπαρών οξέων και των τριγλυκεριδίων. Αυτά τα πολύτιμα συστατικά της λεκιθίνης είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία πολλών μεταβολικών διαδικασιών.

 
 
 
 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu