Φυσική Βήτα Καροτίνη 90S.Gels (Beta Carotene Natural), Now

New product

Η Natural Beta Carotene της NOW περιέχει ζεαξανθίνη, κρυπτοξανθίνη και λουτεΐνη και εκχυλίζεται φυσικά από το φύκι Dunaliella Sallina.

Είναι προβιταμίνη Α, έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες μεγαλύτερες από την απλή μορφή της Β-καροτίνης και δρα κατά των ελεύθερων ριζών.

More details

147

22,80 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

Η φυσική ισορροπία των προαναφερόμενων καρατενοειδών είναι αυτή που καθιστά το συγκεκριμένο προϊόν πιο βιοδιαθέσιμο σε σύγκριση με τη συνθετική Β-καροτίνη.

Έρευνες έδειξαν ότι η Β-καροτίνη εκτός από την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία εκλύοντας μελανίνη.

Προτεινόμενη Χρήση: Ως ένα συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 1 παστίλια καθημερινά, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μπορείτε να λάβετε το συγκεκριμένο προϊόν σε συνδυασμό με τα NOW Tru-E BioComplex™, Alpha Lipoic Acid και Vitamin D. Άλλα Συστατικά: Soybean Oil and Softgel Capsule (gelatin, glycerin, water, carob).

ΔΕΝ Περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, αλεύρι, γλουτένη, καλαμπόκι, γάλα, αυγά, οστρακοειδή ή συντηρητικά. Δεν περιέχει διοξείδιο του τιτανίου. Μπορεί να παρουσιαστεί στην παστίλια διαχωρισμός των συστατικών και διαφορά στο χρώμα. Αυτό είναι φυσικό και δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Παρακαλώ ανακυκλώνετε τη συσκευασία.

 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

QR code

Menu