Σύμπλεγμα Bilberry 50 caps (Bilberry 80mg, Nat Βήτα Καροτίνη 10000IU, B2 10mg), Now

New product

Το bilberry είναι αναγνωρισμένο για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Είναι bioflavonoid (anthocyanocide ή proanthocyanidin, PCO), με ενεργά συστατικά παρόμοια με αυτά που βρέθηκαν στα σταφύλια (Vitis vinifera) και τα μαύρα φραγκοστάφυλα (Ribes nigum).

More details

226

22,70 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

Το Bilberry (Vaccinium myrtilus) είναι ένας μικρός θάμνος που μεγαλώνει σε δροσερές, εύκρατες περιοχές τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο ημισφαίριο. Είναι επίσης γνωστό ως bleaberry και κοινώς whortleberry (μύρτιλλα) στην Ευρώπη.
 
Αυτό το μέλος της οικογένειας Vaccinium παίρνει τη δύναμή της από τις anthocyanosides, φυσικές ουσίες που αυξάνουν την κυκλοφορία προς τα μικρά αιμοφόρα αγγεία των ματιών που είναι αρμόδια για την οπτική λειτουργία προστασία. Πολλοί ισχυρίζονται ότι το bilberry βοηθά στη γενική κυκλοφορία, υποστηρίζει μια μέτρια φλεγμονώδη ανοσολογική αντίδραση και βοηθάει τον οργανισμό να ανακουφίσει φυσικά, τον ξηρό κνησμώδη λαιμό.
 
 
 
Το bilberry είναι αναγνωρισμένο για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Είναι bioflavonoid (anthocyanocide ή proanthocyanidin, PCO), με ενεργά συστατικά παρόμοια με αυτά που βρέθηκαν στα σταφύλια (Vitis vinifera) και τα μαύρα φραγκοστάφυλα (Ribes nigum). Εκτός από την αντιοξειδωτική δράση τους, τα μύρτιλλα (bilberry) έχουν αντιφλεγμονώδεις παράγοντες, αντι-πηκτικούς παράγοντες και πολλές ιδιότητες που οδηγούν σε ένα σταθεροποιητικό αποτέλεσμα του κολλαγόνου. Αυτές οι λειτουργίες μαζί προστατεύουν από τον πόνο, τη συγκέντρωση αίματος, την πήξη και το οίδημα.
 
Μια μελέτη στην οποία ασθενείς με κιρσώδη φλεβίτιδα, υποβλήθηκαν σε θεραπεία με εκχύλισμα μυρτίλλων έδειξε ότι η λειτουργία της φλέβας βελτιώθηκε, ενώ το πρήξιμο και ο πόνος μειώθηκαν. Εκτός της κιρσώδους φλεβίτιδας και άλλων φλεβικών συνθηκών, το bilberry έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, εκφύλισης της ωχράς κηλίδας, του γλαυκώματος και του καταρράκτη. Σε μια δράση παρόμοια με εκείνη του biloba ginkgo, το bilberry μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο.
 
 

 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

QR code

Menu