Υγρή Βιταμίνη D-3 59ml, Now

New product

Η βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) είναι εύκολα απορροφήσιμη, αξιοποιείται από το σώμα και έχει εξαιρετικά χαμηλή τοξικότητα.

Η NOW Liquid Vitamin D-3 μπορεί να ληφθεί μόνη της ή να προστεθεί σε χυμούς, ροφήματα πρωτεΐνης ή άλλα υγιεινά ποτά.

More details

175

13,20 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

ΔΕΝ Περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, αλεύρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά, οστρακοειδή ή συντηρητικά. Προσοχή: Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Δεν προορίζεται για παιδιά κάτω των 4 ετών. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε κάποια πάθηση, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή είστε έγκυος/θηλάζετε.

Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D3 είναι η χοληκαλσιφερόλη, η οποία είναι το D3 συστατικό της βιταμίνης D, και η ergocalciferol που είναι το συστατικό D2 της βιταμίνης D.

Η βιταμίνη D3 είναι το στοιχείο που παράγεται από το δέρμα από την έκθεση στο φως του ήλιου.

Είναι αυτό το στοιχείο που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας.

Η βιταμίνη D3 παράγεται μόνο αφού το δέρμα έχει εκτεθεί σε υπεριώδη ακτινοβολία.

Μόλις συμβεί αυτό, η βιταμίνη D3 πηγαίνει στο ήπαρ, όπου μετατρέπεται σε μια πιο σύνθετη μορφή της βιταμίνης D3, την 25-Hydroxyvitamin D3.

Αυτή η ένωση, στη συνέχεια πηγαίνει στους νεφρούς όπου αναλύονται περαιτέρω σε μια ουσία τύπου ορμόνη που χρησιμοποιείται για την επισκευή και συντήρηση των οστών.

Ωστόσο, δεν είναι άφθονη στα τρόφιμα.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο, η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D γίνεται ακόμα πιο αναγκαία, ώστε να εξασφαλισθεί η επαρκής ποσότητά της στο σώμα.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντική είναι η βιταμίνη D για γερά οστά, υγιή γνωστική λειτουργία, την κυτταρική ανάπτυξη και λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες του σώματος ικανοποιούνται.

Η NOW Liquid Vitamin D-3 μπορεί να ληφθεί μόνη της ή να προστεθεί σε χυμούς, ροφήματα πρωτεΐνης ή άλλα υγιεινά ποτά.

Η βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) είναι εύκολα απορροφήσιμη, αξιοποιείται από το σώμα και έχει εξαιρετικά χαμηλή τοξικότητα.

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα θρεπτικά συστατικά που προέρχονται από υγρές πηγές είναι πιο εύκολο να απορροφηθούν από ότι τα στερεά.

Κάθε σταγόνα περιέχει 100 IU βιταμίνης D: 4 σταγόνες παρέχει 400 IU, 20 σταγόνες προσφέρει 2.000 IU.

Μια πλήρης δόση από σταγονόμετρο παρέχει περίπου 50 σταγόνες, ή 5.000 IU.

Προτεινόμενη Χρήση: Ανακινείστε καλά. Ως ένα συμπλήρωμα διατροφής, Ενήλικες:Λάβετε 4 σταγόνες 1 έως 5 φορές καθημερινά, Παιδιά (άνω των 4):Λάβετε 4 σταγόνες μια φορά την ημέρα. Λάβετέ τις απευθείας ή προσθέστε τις στο αγαπημένο σας ποτό.

Για καλύτερα αποτελέσματα να λαμβάνεται με ένα γεύμα πλούσιο σε λίπη. Μπορείτε να λάβετε το συγκεκριμένο προϊόν σε συνδυασμό με τα NOW Omega-3 Fish Oil και Calcium supplements. Άλλα Συστατικά:  MCT Oil (medium chain triglycerides).

 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

OSTEO RX-90 TABS

19,53 € 27,90 € -30%

OSTEO RX-45 TABS

11,83 € 16,90 € -30%

Customers who bought this product also bought:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu