Άγρια Ρίγανη 450mg 100caps, Now

New product

Η NOW® Oregano Capsules είναι από τα είδη Origanum vulgare κοινώς γνωστή ως άγρια ρίγανη. Αυτές οι κάψουλες προσφέρουν την ποιότητα και τη δραστικότητα της καθαρής Ρίγανης σε βολική μορφή κάψουλας.

More details

248

13,40 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

Η άγρια ρίγανη είναι πλούσια σε έναν μακρύ κατάλογο ανόργανων συστατικών που περιλαμβάνει ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, κάλιο, χαλκό, βόριο και μαγγάνιο καθώς και σε βιταμίνες C και Α (β-καροτένιο) και νιασίνη.
 
 
 
Η Ρίγανη έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες, ίσως ως αποτέλεσμα των πτητικών ελαίων που περιέχει το βότανο αυτό. Ορισμένα από αυτά τα ισχυρά πτητικά έλαια συμπεριλαμβάνουν τη θυμόλη και το carvacrol. Και οι δύο αυτές ουσίες έχουν αποδειχθεί ότι αναστέλλουν την ανάπτυξη πολλών ειδών βακτη-ρίων.
 
Χάρη στο carvacrol, με τη χρήση της ρίγανης μπορεί να αντιμετωπίστεί μια σειρά από λοιμώξεις και μια ποικιλία μυκήτων. Εκτεταμένη έρευνα έχει διεξαχθεί και έχει διαπιστωθεί ως μια αποτελεσματική θεραπεία για ασθένειες, όπως η δυσπεψία, Candida (υπερανάπτυξη μαγιάς), διάρροια, νευρική υπερένταση, τσιμπήματα εντόμων, πονόδοντος, πόνος από ρευματισμούς στα αυτιά, και βρογχίτιδα (κυρίως για τις αντισπασμωδικές της επιδράσεις), μεταξύ άλλων διαταραχών.
 
 
 
Ερευνητές έχουν μελετήσει ακόμη την ρίγανη και ως θεραπεία για την κοινή ασθένεια από το βακτήριο που είναι γνωστό ως Giardia. Αυτή η κοινή αμοιβάδα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια σε εκείνους που έχουν πληγεί. Σε μία μελέτη, η ρίγανη αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική στη θεραπεία Giardia από τα κοινά συνταγογραφημένα φάρμακα tinidazol.
 
 
 
Η Ρίγανη έχει αποδειχθεί ότι έχει πάνω από 42 φορές την αντιοξειδωτική δράση από τα μήλα, 30 φορές υψηλότερη από τις πατάτες και 12 φορές πάνω από τα πορτοκάλια.
 

 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu