Αλεύρι Αμυγδάλου 284γρ., Now

New product

Το NOW Natural Almond Flour (Αλεύρι Αμυγδάλου) είναι ένα μη λευκασμένο, χωρίς γλουτένη αλεύρι, που είναι ένα εξαιρετικό, χαμηλό σε υδατάνθρακες, υποκατάστατο για άλλα άλευρα που χρησιμοποιούνται για το ψήσιμο, είτε στο σύνολο είτε εν μέρει. Αυτό το μοναδικό αλεύρι δεν είναι αποβουτυρωμένο, καθιστώντας το μια καλή πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων που βρίσκουμε στα ωμά αμύγδαλα.

 
 
 

More details

285

13,60 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λίπη, τον ίδιο τύπο υγιεινών λιπών όπως βρίσκονται και στο ελαιόλαδο, τα οποία μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής νόσου. Ερευνητές διαπίστωσαν ότι η αντικατάσταση με αμύγδαλα ενός ισοδύναμου ποσού υδατανθράκων σε μια μέση διατροφή, οδηγεί σε μείωση κατά 30% του κινδύνου καρδιακών παθήσεων. Εκτός από την επίδρασή τους στην μείωση της χοληστερόλης, η ικανότητα των αμυγδάλων να μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων μπορεί επίσης να οφείλεται, εν μέρει, στην αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε που βρέθηκαν στο αμύγδαλα, καθώς και στην επίδραση που έχουν τα μονοακόρεστα λίπη των αμυγδάλων, στην μείωση της LDL. Ακόμη, ένα τέταρτο φλιτζάνι με αμύγδαλα περιέχει περίπου 99 mg μαγνησίου και 257 mg καλίου. Τα αμύγδαλα φαίνεται όχι μόνο να εμποδίζουν την αύξηση στο σάκχαρο του αίματος μετά το γεύμα, αλλά και να παρέχουν αντιοξειδωτικά που απομακρύνουν ακόμη και τα μικρότερα ποσά των ελεύθερων ριζών.

Με το Αλεύρι Αμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση στα ψητά τρόφιμα, καθώς και στα καθημερινά γεύματα. Το Almond flour είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση. Για όσους από εμάς παρακολουθούν τον γλυκαιμικό δείκτη, το αλεύρι αμυγδάλου είναι υψηλό σε πρωτεΐνη, χαμηλό σε υδατάνθρακες και σάκχαρα.

 
 
 
 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeYES
OriginForeign
Salt FreeYES
VeganYES
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu