ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΕΩΣ 4 ΚΙΛΑ!
* ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ & ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ
New product
Αλεύρι τύπου 70% από βιολογική καλλιέργεια σε συσκευασία 1 κιλού . Ιδανικό για χωριάτικο ψωμί και αρτοσκευάσματα .
494
Βασική συνταγή για λευκό ψωμί
1 κιλό αλεύρι τύπου 70%
1/4 κ.γ. αλάτι ψιλό
1/2 λίτρο χλιαρό νερό
20 γρ. φρέσκια μαγιά
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε το αλάτι με το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπωλ. Διαλύετε τη μαγιά σε ένα φλυτζάνι χλιαρό νερό και την ρίχνετε στο αλεύρι. Ανακατεύετε τα υλικά με τις άκρες των δαχτύλων σας και σταδιακά προσθέτετε και το υπόλοιπο νερό, ζυμώνοντας συνεχώς. Αφήνετε τη ζύμη να σταθεί για 20 περίπου λεπτά, σκεπασμένη με στεγνή πετσέτα. Πλάθετε την φρατζόλα και την αφήνετε για 1 ώρα να φουσκώσει. Ψήνετε το ψωμί, για 30 λεπτά, σε προθερμασμένο στους 220-250°C σε ταψί στο οποίο έχετε στρώσει πρώτα λαδόκολλα. Το αφήνετε σε μια σχάρα να κρυώσει.